Motionslob.dks forum

Johan Bukkes billede

Hej,

Jeg er ny bruger her på Motionslob.dk, men jeg har fuldt med i noget tid, hvor jeg blandt andet har brug jeres kalender med løb. Jeg synes dog, at det er ærgerligt, at forummet er meget dødt. Er der nogle planer for at live forummet lidt op? Og vil i evt. fortælle, hvad der ellers er af planer med hjemmesiden, som jeg synes har et stort potentiale?

Håber i vil svare.

Hilsen
Johan

#1

Martin Bork, Admins billede

Hej Johan
Tak for dit indlæg og velkommen som bruger.
Det er godt at høre, at du har glæde af løbskalenderen. Husk at du kan lave din egen kalender ved at plukke løb, du er interesseret i. Klik på det grønne + til venstre for løbsnavnet, når du er logget ind.

Antallet af indlæg i forum variere en del over året. Vinteren, som traditionelt er en lidt død periode for magne løbere, har været lang og giver en lidt sen start for en højere aktivitet. Forum er først og fremmest brugerstyret og afhængig af, at brugerne anvender det. Mange fora på nettet lider lidt under, at Facebook har overtaget en del af den funktion og debat, som plejer at blive ført i netfora.

Fremtidsplaner: Om kort tid præsenteres Din træningsplan, som er en unik, online løbetræningssoftware, der giver dig mulighed for at få en automatiseret og personlig løbetræningsplan, tilpasset dit træningsniveau og din målsætning.

Det varer heller ikke længe før en opdatering af App'en bliver præsenteret. I første omgang til iPhone, men senere også til Android. App'ens løbskalender bliver forbedret og der kommer ny spændende funktionalitet i app'en. Mere om det senere...

Jeg håber, du får glæde af at være med her på sitet. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og like os på Facebook, så du løbende bliver opdateret :-)
 

#2

Teddys billede

Uanset hvad du siger Martin, så er foraet her altså mere dødt end stort set alle andre fora, men næsten ingen indlæg og er super ærgerligt. Men dødt er det og har været det ret længe.

#3

Martin Bork, Admins billede

Hej Teddy
Som sagt er forum brugerstyret, så hvis der skal gang i det, så er det bare om at komme i gang... ;-)

#4

Teddys billede

Martin

Enig og så gerne der var lidt mere gang i det. Men som du selv er inde på har facebook grupper taget en del, for andre danske løbefora er der heller ikke så meget liv i mere.

#5

Hvalsøløbeklubs billede

Jeg savner at kunne søge på emne

eller har jeg overset noget?

mvh

Gitte

#6

Martin Bork, Admins billede

Hej Gitte
Forum er emneopdelt, men i øjeblikket er det ikke muligt at søge på tværs. Det prøver vi at få rettet op på :-)

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk