Motionsløb - underlag

Joggers billede

Jeg faldt for nylig over en hjemmeside med oversigt over motionsløb i Danmark, hvor der også udførligt var beskrevet hvilket underlag der er i de forskellie motionsløb rundt omkring i landet.

Er der nogen, der ved, hvilken hjemmeside, det er? Jeg glemte desværre at gemme den.

#1

FrankBThs billede
Det er desværre ikke en hjemmeside jeg er stødt på, men det lyder da som en god ide. Det ville være også være rart med en angivelse af højdemetre på ruterne. Det ville da være fedt hvis man så også kunne bruge det som søgekriterie :nr1 Frank B. Th.

#2

BrianNNs billede
Kender heller ikke den omtalte hjemmeside. Men det lyder da som en interessant side. Især hvis den også er med rutekort og højdeprofiler og evt. med en god søgefunktion (som Frank også er inde på), så man kan vælge sine løb ud fra underlag, terræn mm. Er der ingen der kender siden? ellers må man vel prøve at google efter den...

#3

Joggers billede
Nej, ved I hvad? Jeg tog fejl! Det var ikke en hjemmeside men i et nummer af Fitliving, dvs martsnummeret 2009, i forbindelse med en løbeskole, de har i bladet. Dér er et overblik over forårets løb, distancer, underlag, priser, starttidspunkt, og også lidt forklaringer om selve løbene. Jeg er ikke klar over, om det også findes digitalt, men det kunne være genialt hvis det gjorde!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14782:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk