Mail fra Storebælt Naturmarathon

Bedouinas billede

Dejligt!!! Dette løb som dukkede op for bare to år siden, ser ud til at være kommet for at blive. Denne mail dumpede ind til mig idag:

Kære maratonløber

Storebælt Naturmaraton 2009 blev i vores egne øjne en rigtig god oplevelse. Vi har fået en masse god respons på løbet og fortsætter med det grundlæggende koncept i 2010. Men der er altid brug for fornyelse. I 2010 er vi tilbage med Ultimate Chips så der kommer nettotider på halv- og helmaraton. Vi introducerer også livemusik på ruten og i målområdet. Enkelte mindre ruteændringer vil også komme. Men ellers fortsætter vi med Danmarks smukkeste og mest afvekslende rute, med de bugnende depoter og smilende hjælpere Smile

Løbet afvikles den 20. juni 2010 kl. 10.30 (start maraton i Slagelse) og 12.30 (start halvmaraton i Korsør og 5 km i Kobæk). Tilmeldingen er åben fra dags dato, klik ind på naturmaraton.dk og se mere.

Samtidig er den 30. okt. 2009 absolut sidste chance for at få tilsendt diplom fra 2009. Send dit løbsnr. til undertegnede og vi sender en PDF til dig.

--
Med venlig hilsen

Kaare Pedersen,
Storebælt Naturmaraton, halvmaraton og 5 km
naturmaraton.dk

Absolut et løb som jeg varmt kan anbefale. Smile

Bedouina

#1

hvilsoms billede
Bedu, Kan kun sige - ALLE MAND (M/K) AFSTED!!! Det er et forrygende løb. Suveræn udsigt

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14685:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk