Mælkesyre i venstre underben

kijohs billede

Hej Forum

Jeg planlægger at deltage i Københavns Marathon, og var godt undervejs i træningen. I den seneste måneds tid har jeg dog på mine ture uanset om de har været korte eller lange, hurtige eller langsomme oplevet at mit venstre underben syrer fuldstændig til. Jeg lægger som regel ud i tempo der hedder 6:00 - 6:30, hvilket for mig er et ganske roligt tempo. Men på disse ture bliver jeg nødt til at sætte tempoet endnu længere ned til omkring 7:00 eller 7:30 for at have lidt mere kontrol og lidt mindre syre i benene.
Jeg har fået teste mine løbesko igen hos kaisersport, som mente at min Kayano passede perfekt. De havde derudover ikke rigtigt noget bud på hvad det kunne være eller hvordan det kunne løses. Det samme var tilfældet da jeg spurgte min massør. Nogen der har nogen bud eller erfaringer på hvordan jeg kommer af med det. Det skal siges jeg lige har holdt 1½ uges pause pga. overbelastning i skinnebenene. Min første tur idag var skinnebenene fine, men mælkesyren var der igen.

/Kijoh

#1

Anonyms billede
Hej Kijoh Det lyder underligt. Spørgsmålet er, om diagnosen er korrekt. Mælksyre får man jo normalt først, når intenciteten er så høj, at man løber på syregrænsen og så mærker man det ikke kun et lokalt sted. Kan det være at det snarere er noget andet? En begyndende overbelastningsskade måske? Får du strukket ordentlig ud før og efter løb? Mangler du calcium, kalium eller magnesium mon?

#2

brjs billede
Jeg tror heller ikke på mælkesyren ved det tempo. Hælder også til manglende udstrækning eller måske betændelse i sener. Når det ikke har hjulpet med en pause..bør du nok gå til læge med det.

#3

Sørens billede
Jeg er på linie med de andre. Tror heller ikke på mælkesyre. Prøv at læse dette spørgsmål i brevkassen: [url]http://www.motionslob.dk/ekspertpanel/fysioterapeuterne/ondt-i-l%C3%A6gmuskel[/url]

#4

Nordboens billede
Ja det lyder lidt lige som det jeg brokker mig over. Jeg har heller ingen symptomer overhovedet når jeg ikke løber (bortset fra lidt ømhed på et punkt inde i musklen hvis jeg trykker - og det kan jeg jo bare lade være med...;;-)) Jeg synes der er flere der klager over samme symptom lige netop nu. Er det fordi vi løber på bånd og derved overanstrenger os eller det ujævne føre udenfor? Foreløbig holder jeg ret nedsat træning i håb om at hvil kan være løsningen - lettere deprimerende men satser på at kunne få kilometer i benene når smerten går væk.....LL Hilsen Nordboen

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14873:

Jens Baltzersens billede
Løber og blogger, webmaster og løbsarrangør på www.løblangt.dk

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina