Løbetøj til vinter

Finn K. Jensens billede

Hejsa

Det er måske lidt for tidligt, men lidt fremsynethed er vel ikke af vejen...

I år skal jeg have nyt løbetøj til vinteren.
Jeg har tidligere været glad for mit Newline sæt, men det er ikke varmt nok, og derfor springer jeg ofte over træningen i vinerperioden.
Det vil jeg gerne undgå i år.
Så hvad er det bedste løbetøj til vinter?

/FinnK

#1

BrianNNs billede
Jeg løber nu også mest i Newline. Hvad der er bedst afhænger af temperaturen og vejret - regn, slud, vind, sne mm. Det er desuden vigtigt ikke at have det FOR varmt. Hvis det føles en lille smule køligt først på turen, er det passende - du skal nok få varmen... ;;-) Hvis din løbejakke er for kold, kan du overveje to valgmuligheder: en varmere jakke (dem laver Newline også) eller flerlagsprincippet; jakken behøver jo ikke være varm, hvis bare du sørger for at have flere lag under jakken, så du på den måde kan holde varmen - jakken behøver kun tilbyde overkroppen et vindtæt og vandafvisende ydre lag, det er dens primære funktion (udover at den naturligvis skal være åndbar). Jeg har to løbejakker: en Newline Thermal Tech Jacket (der er varm, og hvor ærmerne desuden kan lynes af, så den bliver til en vest) og en Newline Iconic Tech Jacket (der ikke er varm). Om vinteren benytter jeg mest den varme, den anden er mest til resten af året. Har desuden en Newline Thermal Sweater. Det er en langærmet, højhalset løbetrøje til om vinteren, der kan benyttes når jakken er for varm og en T-shirt er for kold. Den er varm nok til temperaturer omkring frysepunktet og endda helt ned til ca. -5, forudsat det ikke blæser og regner - da den i modsætning til en løbejakke ikke er vindtæt og vandafvisende. Udover dette har jeg vintertights, hue og tynde løbehandsker (det hele Newline), samt en langærmet ski undertrøje (Helly Hansen). Ellers klarer jeg mig med det samme tøj som resten af året.

#2

Kristoffer Sasse Kjuls billede

Hej Finn. 

Jeg ved at man mange steder her på nettet kan læse, om den bedste beklædning til løb om vinteren, men en af de små blog inden for emnet jeg finder mest interresant er denne, som omhandler påklædning til løb i koldt vejr

Håber det kan hjælpe lidt. 

Mvh Kristoffer

#3

FieBaastrups billede

I wear Smartwool Merino 250 Beanie, Smartwool Merino Sport Fleece training gloves, Lululemon Down For It All Vest, Tracksmith Brighton Base Layer, Brooks Momentum Thermal Tights and Kahtoola Microspikes. This is my equipment every winter.

 

/ Fie

https://albeemballage.dk/

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk