Løbesko

RasmusGs billede

Hej Alle.

Er i tvivl om dette er det rigtige sted jeg poster spørgsmålet Smile

Jeg har pt. aldrig gennemført et løb, andet end ud til postkassen og tilbage igen.
Men har nu fået den sindsyge ide at løbe en ½marthon til juni (broløb) - og for det kan lykkedes bliver jeg nok nød til at få trænet lidt.
Spørgsmålet går på hvilke sko man skal vælge - har zappet lidt rundt på www dog uden at blive klogere.
Det ligner en jungle i min verden.

:sko: skal altså være en begynder sko - som kan klarer en ½ marthon :Smile

Mvh.

#1

Sørens billede
Hej Rasmus God beslutning, men du skal da se at komme igang, hvis du skal nå det :;-) Med hensyn til sko, så er det slet ikke noget, du skal tage stilling til på forhånd. Det du gør er at gå ind i en god specialforretning for løbeudstyr. Her tester de din løbestil på et løbebånd og optager det på video. På den måde kan man se, hvilken sko som passer dig. Om den hedder Asics, Adidas osv. er fuldstændig lige meget. Bare den passer din fod og din løbestil perfekt. Hvor bor du? Så er det nemmere at foreslå en forretning... Held og lykke med projektet :)

#2

RasmusGs billede
Hej Søren! Bosat i Næstved 4700. Tror det bliver hårdt - men er ikke i tvivl om jeg nok skal nå mit mål. Glæder mig! Mvh.

#3

Dipys billede
[QUOTE=RasmusG;3665]Hej Søren! Bosat i Næstved 4700. Tror det bliver hårdt - men er ikke i tvivl om jeg nok skal nå mit mål. Glæder mig! Mvh.[/QUOTE] Hej Så kan jeg anbefale at besøge Sportigan i Præstø. Ring og aftal tid først til at komme på løbebånd, gerne hos Ove, som har en rigtig stor viden omkring løbesko, løbestil osv. Mvh Gitte

#4

MetteMaries billede
Hejsa. Vil også anbefale at få lavet en løbeanalyse - det er alle pengene værd. Jeg har netop (i søndags) gennemført min føste halve marathon, og jeg startede med at løbe i marts måned. Det kan godt lade sig gøre,-)) Alfa omega er at gå langsomt frem og ikke forcere noget. På den måde kan du undgå skader. Mit længste løb inden i søndags var 15 km, men man får lige ekstra procenter i benene på selve dagen. God fornøjelse! Mette-Marie

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up