Løbemakker søges i det Nordsjællandske

Teddys billede

Jeg er igang med at træne mig op til halvmarathon, har en makker jeg løber med et par gange om ugen, resten af turene løber jeg selv. Syntes det kunne være hyggeligt at finde en i området der evt ville løbe med engang imellem.
Så bor du omkring område 3300 og evt kunne tænke dig at løbe sammen engang imellem, så skriv her i tråden eller skriv en besked.

#1

shanes billede
[QUOTE=Teddy;2410]Jeg er igang med at træne mig op til halvmarathon, har en makker jeg løber med et par gange om ugen, resten af turene løber jeg selv. Syntes det kunne være hyggeligt at finde en i området der evt ville løbe med engang imellem. Så bor du omkring område 3300 og evt kunne tænke dig at løbe sammen engang imellem, så skriv her i tråden eller skriv en besked.[/QUOTE] hey... Det kunne godt være noget for mig;) bor selv i Frederiksværk og træner om til et maraton

#2

Teddys billede
[QUOTE=shane;2697]hey... Det kunne godt være noget for mig;) bor selv i Frederiksværk og træner om til et maraton[/QUOTE] Hej Skriv evt lidt info til mig og lad os se om vi kan finde ud af noget.

#3

shanes billede
Hej.. Har løbet 2 måneder. Har gået til fodbold i 9 år, i rimeligt højt plan, men er stoppet til det. og har altid været i god form. Kan du skrive lidt info om dig ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15605:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up