Løbebånd

brjs billede

Da det nu i længere tid har været umuligt at træne løb udendørs.... er jeg (meget mod min natur ;;-)) begyndt at overveje et løbebånd.
Jeg har kik på dette http://www.nettorvet.dk/show_product.aspx?dept_id=959&pf_id=6076685.
Nogen der har erfaring med løbebånd i denne størrelse/prisklasse....kan de overhovedet bruges til "bare at løbe" på eller skal man op i svimlende beløb før de dur.???

#1

Tanja Dams billede
Hejsa..... Ja, man kan ikke engang hoppe i et par yaktrax og så derud af! Håber snart jeres veje bliver ryddet :-)

#2

BrianNNs billede
Som Palle er inde på, virker det lidt småt - både i bredden og længden... og det vil som sagt ikke være godt for din løbestil... ::-( Desuden kunne jeg ikke undgå at bide mærke i hastigheden. Med en max hastighed på 16km/t vil du sikkert hurtigt opdage at det ikke er hurtigt nok, især ikke hvis du også skal benytte det til hastighedstræning (f.eks. intervaller). Har selv trænet en del på løbebånd i USA, hvor jeg let kommer op på 10 mph (ca. 16km/t), selv uden at presse mig selv hårdt. Du skal lige huske på at du formentlig vil kunne løbe hurtigere på et løbebånd end ude på vejene - det kan jeg i hvert fald. Det skyldes at du ikke skal overvinde luftmodstanden (du står jo stille i den henseende) og båndets bagudrettede bevægelse desuden forærer dig lidt gratis fremdrift, Vil du opnå en belastning, der nogenlunde modsvarer løb udendørs i vindstille vejr, skal du sætte båndet til en stigning på ca. 2% - noget der samtidig er til gavn for en mere naturlig løbestil. Vil du opnå en belastning, der svarer til at løbe i blæst, må du vist bare skrue op for tempoet... ::-) Hvis du vil bruge penge på et løbebånd, skal du vist op i en højere prisklasse - og så er det vel ikke interessant?

#3

brjs billede
Jo bredden på 44 cm bekymre mig.... men at ofre 30-40000 for at få ca 6 cm mere i bredden... det syntes jeg er overkill. Mit normale tempo ligger lige under 5 min/km ...jeg skal ikke løbe intervaller Så hvis den kan holde 13-14 km/t..i et par timer.... ville det være ok. Det var tanken at et løbebånd skulle kunne tage toppen af de værste "løbeabstinenser" ;;-);;-). Jeg havde jo nok håbet at der var nogen der havde sagt, at det var et udemærket og brugbart løbebånd;;-) Godt nytår til alle. :;-)

#4

færdigmedfyrres billede

Fik du nogensinde købt løbebåndet, og i så fald, hvad synes du om det?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15417:

Jesper B. Jensems billede
Løber lidt af hvert fra 3 km til marathon og lidt trailløb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk