Løb og kosttilskud

Helles billede

Hej der ude

Jeg er ny i faget, startede med at løbe da vi rundede 2012, så jeg er helt grøn. Jeg har et ønske om at tabe mig ved løb, og jeg har hørt lidt om at det kan hjælpe at få noget kosttilskud når man løber, og gerne vil smide kilo også. Altså for at det skal gå lidt hurtigere.

Jeg har løber ikke særlig stærkt, på grund af en gammel ben skade, og jeg kan indtil videre ikke løbe mere end 2 minutter i rab og så gå i 1 minut og så løb i 2 minutter igen, osv i ca 15 minutter om dagen. Altså en stille start.

Men mit spørgsmål er om der er nogen der har erfaring med kosttilskud i forbindelse med løb? Jeg har fået anbefalet en side der hedder www.bodyman.dk er der nogen af jer der kender den?? Den skulle være ret god hvad angår kosttilskud og deres produkter er vidst heller ikke fulde af alt muligt??

Håber der er nogen der vil give et par råd. :)

Tak

 

Hilsen Nybegynderen Helle

#1

Martin Bork, Admins billede

Hej Helle

Velkommen på sitet. Du er meget velkommen til også at stille spørgsmålet om kosttilskud til brevkassens kostekspert. Du finder brevkassen her http://www.motionslob.dk/brevkasse/ern%C3%A6ringseksperten

Held og lykke med dit løb :-)

#2

Anonyms billede

kosttilskud er penge ud af vinduet, hvis du bare spiser normalt og varieret, har du ikke brug for kosttilskud, da det ikke er nødvendigt før man træner flere timer om dagen, jeg træner 10-30timer om ugen og spiser ikke noget kosttilskud, men spiser tilgengæld rigtigt meget frugt, grønt og nødder..... c",)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15324:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk