løb i modvind

Mads Merrilds billede

Hej alle sammen jeg har lige et spørgsmål ang. løb i modvind? jeg løbet langt hurtiger i modvind end i medvind hvad kan være årsagen være til det er der noget jeg kan gøre om på min træning for at kunne løbe bedrer.

Mvh Mads

#1

Sørens billede
Hej M11 Det lyder godt nok underligt, at du løber hurtigere i modvind end i medvind -888- Egentlig er det jo ikke noget problem, som jeg ser det. Når du løber i medvind må du åbenbart bræmse op, så du ikke løber så hurtigt, som du egentlig kan. Prøv at "give slip" så du løber mere frit og nyd, at du bliver skubbet frem af vinden, så du ikke skal bruge så mange kræfter på at løbe. God træning :)

#2

Susanne Nielsens billede
Jeg har oplevet det samme som Mads/M11, og jeg tror Søren kan have ret i at man holder igen hvis der er meget medvind. Jeg skal f.eks.også tvinge mig selv til at "give los" når det går ned ad bakke, - der har jeg tendens til at bremse op. Omvendt så lægger jeg automatisk flere kræfter i når der er modvind, og hvis der ikke ligefrem er tale om hård vind, så er det åbenbart nok til at jeg i hvert fald ikke løber langsommere end hvis der havde været vindstille.

#3

Mads Merrilds billede
Jeg er glad for jeg ikke er den eneste der har oplevet det med at løbe i med vind kan være svært. Jeg har være ude og løbe i dag hvor der ikke var meget vind og jeg skulle virklig huske at give mig selv lov til at løbe med vinden og ikke bremse op, jeg synes ikke det er så ment som det lyder til, jeg synes at der er svært, men det er vel bare en ting som man skal træne, lige som at løbe, man løber jo heller ikke lige 10k den først gang man løber. Tak for svarene Mvh Mads

#4

hvilsoms billede
Hey Mads, Ja, det er ganske rigtigt noget, der ofte sker (med mindre vinden er kraftik nok). Skal nødig gøre mig klog på hvorfor det sker - mon ikke det ligger mellem ørene. Det er nok noget med følelsen af fart, der bliver forstærket. Det er bla. derfor jeg er glad for pulstræning, så bliver man ikke revet med eller sløver ned :-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15608:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up