- 18-11-2010
- Irene Lykke Fisker
Hej med jer
Jeg har tidligere forsøgt at træne til maraton, men kom aldrig op på mere end 25 km, hvorefter jeg fik kvalme, migræne og alverdens dårligdomme og efter træning bare måtte gå i seng og sove i fire timer :syg:
Jeg er ret sikker på, at hemmeligheden ligger i kosten - i det daglige, før løbet og undervejs. Men jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal gøre og synes det er umuligt at finde noget, der beskriver en maratonløbers kostplan i detaljer. Det er altid bare generelle retningslinier, og dem synes jeg egentlig ikke jeg afveg fra.
Er der nogen, der kan hjælpe?
Hvad skal man spise til daglig (ok, den har jeg nok nogenlunde styr på)?
Hvad skal man spise, inden man løber og hvornår?
Hvad skal man spise undervejs, herunder også under træning - og hvornår?
Hvad skal man spise bagefter? (og er det normalt at gå i seng og sove bagefter, eller er det tegn på, at noget er galt?)
#1
#2
#3
#4
#5