Kost

Irocs billede

Hej

Jeg kunne godt tænke mig og vide lidt mere om kosten, efter en løbe tur.
Hvad spiser i efter en god løbe tur. Jeg er forholdsvis spinkel så det er vigtigt for mig at jeg ikke taber mig.
Det skal lige siges at jeg har taget 1½ kilo på siden febuar, men jeg kunne da godt tænke mig at forøge det.

Håber meget der er nogen der har nogle gode tips. :Wink

#1

Sørens billede
Hej Iroc Jeg har lidt samme "problem". Taber mig typisk 2-3 kilo i løbet af den intensive løbesæson. Umiddelbart efter løb tager jeg mig en smoothie med bær - f.eks. hindbær, jordbær eller blåbær (samt en banan). Det giver vigtige antioxidanter. I smoothien blander jeg proteinpulver/kulhydrater (50/50 købes færdig). Desuden en spiseske fiskeolie eller hørfrøolie og en lille håndfuld mandler. Det giver et godt grundlag for restitution og en god mængde kalorier. Det er vigtigt, at du får noget fedt, men selvfølgelig af den gode slags. Ellers tænker jeg ikke så meget over, hvad jeg spiser, men spiser ikke specielt magert.

#2

Irocs billede
Hej Søren. Det protein pulver du tager har du købt det i en løbebutik, eller er det på nettet. Jeg havde engang noget som jeg tog da jeg trænede i et motions center, men om det var det samme som du omtaler ved jeg ikke. Du skriver også om Hørfrøolie, men hvad er det godt for? Hilsen Iroc

#3

Sørens billede
Hej Iroc Jeg køber typisk min proteinpulver over nettet, men sportsbutikker har det også. Der findes mange forskellige mærker, men Maxim er ret udbredt. Denne har en god kombination: Maxim Energy+Restitution m PeptoPro. Hørfrøolie er godt fordi det giver dig en god type fedt. Når du har svært ved at tage på, er det godt med fedt i din kost. Hørfrøolie har de samme gode egenskaber som fiskeolie og desuden en række andre sunde egenskaber. Desuden kan den købes smagsneutral. Du kan også købe en blandingsolie, som hedder Lives olie. Den består mest af hørfrøolie, men er kombineret med andre gode olier for at optimere sundhedsværdien. Velbekomme :)

#4

Irocs billede
Hej. Ok jeg jeg finder noget protein, og det med hørfrøolien lyder som en rigtig god ide. Ja fiskeolien får også en change. Tak for hjælpen og go sommer. Hilsen Iroc

#5

Irocs billede
hej Søren. hvor meget hørfrøolie skal jeg tage??? hilsen Iroc.

#6

Sørens billede
Hej igen Jeg tror faktisk ikke, du kan få for meget, men det er jo ikke helt billigt, så ligefrem at drikke det af flasken kan ikke anbefales :-)) Jeg plejer at blande en skefuld eller to i min smoothie en gang om dagen, eller bare de dage, jeg har løbet. Du skal være opmærksom på, at hørfrøolie ikke har så lang holdbarhed, så opbevar det i køleskabet og skru låget godt til. Ilt og varme får det til at blive harskt ret hurtigt. Jeg bruger nok en flaske i løbet af 14 dage heller 3 uger.

#7

Irocs billede
Ok Jeg takker igen igen Hiilsen Iroc

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk