Knæskade

færdigmedfyrres billede

For snart seks uger siden faldt jeg på fortorvet og slog mit venstre knæ. Jeg slog knæet lige under knæskallen.

Kan et ledbånd være skadet?

Siden har jeg stort set ikke kunnet løbe. Jeg kan dog sagtens cykle og gå på trapper. Det eneste løb jeg har kunnet præstere er nogle korte ture, hvor jeg løber helt ude på forfoden. Ømheden fortager sig, men temmelig langsomt.
Er der nogen her som ved hvordan man kan speede helingen op?

På forhånd tak

John

#1

Anonyms billede
Knæskader heler altid langsomt. Jeg tror ikke, du ville være i tvivl, hvis du havde beskadiget knæet for alvor - revet noget over. Der er sandsynligvis tale om et kraftigt stød, som blot skal have tid til at "hele". Det er fint, at du bruger knæet uden at belaste det for meget. Læg evt. is på i 20 min. et par gange om dagen. Så heler det formentlig hurtigere, fordi du øger blodgennemstrømningen. God bedring :)

#2

hvilsoms billede
Hey John Det lyder heller ikke på mig, som om det er noget alvorligt. Men jeg ville nok droppe løbeturene helt i en uges tid. Det er fint at cykle, det holder bevægeligheden igang; men drop de vægtbærende aktiviteter (løb). Dit knæ heler i det tempo dit knæ heler. Som med, næsten, alle andre skader, så er det ro, ro og ro, der skal til. Så masser af hvile, og som Ole skriver 20min is 1.-2 gange om dagen og så knæet op. Du kan supplere med lidt smertestillende, hvis der er noget der trukker. /A

#3

færdigmedfyrres billede
Tak for informationen begge to. Det vil jeg gøre brug af.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15417:

Jesper B. Jensems billede
Løber lidt af hvert fra 3 km til marathon og lidt trailløb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk