Knæ led/sene overbelastet.

Birgitte I.s billede

Hej Motionsløb.dk! 

 

Jeg har fornyeligt påtrængt mig en skade i knæet eller rettere sagt, i senen under knæet.  Skaden er kommet efter et eksplosivt løb, hvor mit knæ pludselig føltes mærkeligt. Det gør ikke ondt når jeg går rundt osv. det er kun når jeg laver nogle bestemte vrid og hurtige bevægelser at det kan mærkes. 

Jeg har døjet med denne skade i godt og vel 2½ måned, hvor jeg indimellem har følt at det har været godt nok til at kunne tage ud og løbe igen, men hvor dagen efter det har været ømt og jeg har måttet holde pause igen. Jeg arbejder også engang imellem, 2-3 gange om ugen, hvor jeg går rundt rigtig meget. Det har også kunnet mærke, dagen efter. Men fx. nu har jeg ingen smerter da jeg har holdt pause i noget tid, smerterne kommer når jeg har lavet noget fysisk og aktivt.

Jeg har været ved fysioterapeut et par gange, hvor jeg er blevet fortalt at det er senen under knæet der er overbelastet, hvilket hun har fundet ud af efter at have fremprovokeret smerterne under knæet. 

Den 6. Januar skal jeg på et højskoleophold, hvilket jeg helst ikke vil gå glip af. 

 

Derfor er mit spørgsmål til jer: Om jeg skal holde mig helt væk fra arbejde, sport og løb for ligesom at skåne mit knæ, så jeg kan komme på dette ophold. Og hvad kan jeg gøre for at reducere overbelastningen?? 

 

Mvh 

#1

Birgitte I.s billede

Tilføjer lige, at når jeg strækker MEGET ud i knæet, er det ingen smerter efter.... det kommer så stille og roligt efterhånden tilbage igen. 

#2

Martin Bork, Admins billede

Hej Birgitte

Jeg vil foreslå, at du beskriver dit problem for fysioterapeuterne i brevkassen. De vil formentlig kunne svare dig. Du finder brevkassen her:

http://motionslob.dk/brevkasse/fysioterapeuterne

God bedring :-)

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up