kan jeg nå 4,8 km. på 5 uger?

nettegufs billede

Hej - jeg har sidste år løbetrænet lidt, og kunne løbe 5-8 km. Er dog standset igen, men vil gerne igang. I vinter har jeg styrketrænet mere og mindre...gns. nok kun 1-2 gange i ugen. Nu er jeg inviteret til at deltage i et løb på 4,8 km om 5 uger ... kan jeg nå at træne op til det ? - Kunne det være en mulighed at gå ind midt i et 5 km's løbeprogram og tage de sidste 5 uger??

Vh
Netteguf

#1

Sakkis billede
Hej Netteguf, hvis du har styrketrænet kan du meget mere end du tror. Men om du skal deltage kommer jo an på dit ambitionsniveau - hvor god en tid vil du have ? Ingen tvivl om at du godt kan :) Mvh Sakki2

#2

Dots billede
Det tror jeg godt du kan, men dog stille og roligt så du undgår skader. Jeg har selv gjort det samme engang, for mig handlede det bare om at gennemføre og ikke så meget selve tiden på løbet. :)

#3

Sørens billede
Du har i hvert fald en klar fordel ved at du har styrketrænet. Jeg ville nok ikke tage de sidste 5 uger af et 5 km. program, men snarere tage omkring hver anden uge. Hvis du er helt på bar bund med løb (du har måske varmet op på et løbebånd?), så er det vigtigt, at du starter langsomt op. Så kan du istedet forcere i de sidste 3 uger. Ligesom både Sakki og Dot vil jeg anbefale dig at fokusere på at komme igennem uden at tænke på tiden. God træning :)

#4

nettegufs billede
Super tak for svarerne. Jeg hænger mig ikke i tiden, det er vist uklogt, men vil gerne kunne løbe hele turen. Jeg har især noteret mig, at det kan være klogt at starte roligt ud - jeg går igang med det samme :-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15647:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up