Ipod nano

bochr11s billede

Hej

Jeg har anskaffet mig en ipod nano - og er kommet til tænke på hvor man lige opbevarer den når man løber i tøj uden lommer ? plejer at have min mp3 om halsen - der nogen der har en ide ?

#1

jokerens billede
Hej Jeg har set der er mange der bruger etuier som [URL="http://www.mobil-shopping.dk/product_info.php?cPath=29_58&products_id=68"]dette [/URL]

#2

Sofies billede
Som jokeren skriver, så er et armbånd løsningen. Der er mange forskellige slags. Det er nok den nyeste nano, du har købt, kunne jeg forestille mig. Se nogle af mulighederne [URL="http://www.motionslob.dk/appleshop.htm"]her[/URL].

#3

bochr11s billede
Der er dog også en pæn forskel i prisen - ja det er den nye nano

#4

Anonyms billede
Stilet MP3 afspiller fra Apple der kun kan anbefales iPod Nano 4th Gen er helt klart den bedste afspillere i serien. Det forbedrede design, skærmen, brugervenligheden og de nye features gør iPod Nano 4th Gen til en lækker lille & ikke mindst stilet MP3 afpiller, som alle vil kunne have glæde af.

#5

Laaauges billede
Hej. Hvis du har nogle Nike løbesko, kan du sikkert sætte sådan en lille ting i, med sådan noget Sport Kit får du trådløs sender og modtager til din iPod nano, så du kan holde øje med hastighed og distance mens du løber. Det er mega smart, og du kan uploade dine distancer på nike.com. :sko::sko:

#6

Dots billede
[QUOTE=Laaauge;2116]Hej. Hvis du har nogle Nike løbesko, kan du sikkert sætte sådan en lille ting i, med sådan noget Sport Kit får du trådløs sender og modtager til din iPod nano, så du kan holde øje med hastighed og distance mens du løber. Det er mega smart, og du kan uploade dine distancer på nike.com. :sko::sko:[/QUOTE] Sensoren kan også sættes på andre sko, i en velcrolomme der kan skiftes fra sko til sko :)

#7

sushests billede
Man kan også købe en holder som sættes fast i snørebåndene til sensoren. Den fås i Marathonsport for en hund. Fedt system. Man kan også få en armbånds remote til ipod nano.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk