Hvilken pandelampe?

Sannes billede

Arghh, hvor er det mørkt alt for tidligt :mad:
Jeg må have mig en pandelampe, men er den ikke irriterende at løbe med? Og hvilken type skal jeg vælge? Så lille som mulig...

#1

Sørens billede
Jeg har selv stor glæde af Petzl. Deres pandelamper er små, lette og lyser godt. På de fleste af dem kan du indstille lysstyrken til forskellige niveauer. Sådan en kan jeg klart anbefale. Slet ikke irriterende at løbe med.

#2

alfalunds billede
Petzl Tikka Plus (med 4 dioder) er et godt sted at starte - Tikka (uden plus) har kun 3 dioder og er i underkanten, synes jeg.

#3

2Feets billede
Bruger selv en pandelygte med 3 dioder, produceret af Petzl. Den er rigeligt fin til mig, selv på helt uoplyste stier. Hvor megen effekt der er brug for, må afhænge af hvad den enkelte finder behageligt - samt hvorvidt den enkelte lægger sine ruter på delvist, eller ikke oplyste stier. Tilgengæld er en pandelygte klart det mest brugervenlige og komfortable valg efter min mening. Det er for mig klart nemmere at hold lyskeglen fra pandelygten på stien, frem for en lygte i hånden. :::-)

#4

Kimbiakats billede
Jeg kan kun tilslutte mig Petzl brugerne. :-) Jeg havde sidste år en Petzl Tikkana, fordi det var den model, som vi havde i familien efter sønnens tur med Fulton, men den var liiiige lidt i underkanten i den mørke skov. Så her i denne sæson har jeg opgraderet pandelampen til en Petzl Tikka XP. Synes den fungerer godt, lyser langt frem, selv i den mørke skov. Selvom batterierne er i selve lygten (=altså på hovedet), synes jeg ikke, at vægten er et problem. Jeg købte den på nettet i England og sparede godt 180,- kr i forhold til prisen i danske forretninger og webshops.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk