Hvilken helsekost kan evt supplere motionen? Gode erfaringer søges!

mathi23s billede

Hej alle!
Jeg har endelig taget mig sammen til at begynde at løbe seriøst. Jeg vil samtidig gerne tabe mig nogle kilo / forbrænde om til muskler. Jeg har tjekket siden www.naturoghelse.dk - er der nogen, der har gode erfaringer med at supplere motionen med helsekost?

//Mathi.

#1

Sørens billede
Hej Mathi Hvad mener du egentlig med helsekost? Hvis du spiser fedtfattigt og dyrker motion skal du nok tabe dig helt automatisk. Man skal efter min mening ikke gøre kosten til en større videnskab med mindre man dyrker sport på eliteniveau. Men sund kost er altid godt :)

#2

BrianNNs billede
Er enig med Søren. Der er ingen grund til at gøre kosten unødigt indviklet. Du kan naturligvis have gavn af at spise sundt og varieret, men kan ikke se formålet med at springe på helsekost vognen, det vil næppe have den store effekt. Er ikke engang sikker på, det har den store betydning for eliteløbere. Som et eksempel kan jeg lige nævne en sjov historie, jeg har hørt om verdens hurtigste mand, den jamaicanske sprinter Usain Bolt (han løber godt nok ikke langt, så det kan ikke helt sammenlignes, men alligevel): hans aftensmad dagen før 100m finalen under OL i Beijing, hvor han jo i overlegen stil (og uden at give sig selv 100% hele distancen, satte jo tydeligvis farten ned de sidste ca. 30m, fordi han var så langt foran) snuppede både guldmedaljen og verdensrekorden, bestod af kyllinge nuggets - og det er jo ikke ligefrem helsekost... ::-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk