Hvad skal jeg indtage inden et dualthlon?

sannelunds billede

Hej...

Jeg skal løbe mit andet dualthlon, men denne gang lidt større. 5km løb-40km cykling-5km løb. Jeg bor i Singapore, så kommer til at løbe i 32 graders varme, godt nok tidligt om morgen så forhåbenlig ikke så meget sol.

Spiser til daglig ikke pasta, brød og ris,heller ikke alkohol og sukker. Men masser af grønt, kød og lidt frugt.

Men har forhørt mig rundt omkring hvad jeg skal spise inden....og det var masser af kulhydrater, men hvad lige præcis ved jeg ikke.

Håber nogen kan hjælpe mig, da løbet er på søndag.

Mange hilsner Sanne

#1

Sørens billede
Hej Sanne Jeg ved ikke så meget om dualthlon, men anbefalingen må vel være den samme som til andre hårde fysiske udfoldelser - f.eks. et marathon. Det gælder om at have fyldt godt op med væske gennem en mange dage. Og så skal du spise godt med "langvarige" kulhydrater, som f.eks. groft brød, fuldkornspasta. Spis også en håndfuld blandede nødder hver dag. Og så gælder det selvfølgelig om ikke at spise et stort måltid for tæt på start, og sørge for at have gels væske osv. med undervejs, så du ikke går sukkerkold eller dehydrere :eek: Held og lykke, og lad os høre, om du kom igennem :)

#2

sannelunds billede
Hej Søren. Tak for dit svar. Det lyder som jeg har gjort det rigtige her dagene op til....men det er stadig meget nyt for mig at deltage i duathlon, så var ikke helt sikker. God weekend:)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk