Hey... det er fedt!

PSs billede

Vil lige dele min glæde over mit 2. løbepas i uge 6 af mit løbeliv :Smile
Jeg opdagede til min forbløffelse at hjerte og lunger kunne følge med i dag.... Det føles som om jeg bare kunne blive ved med at LL. Jeg ved godt at det er en illusion og at muskler led og sener ikke kan holde til at jeg træner ud over programmet Tongue :Sad(.
Glæder mig alligevel til kvindeløbet i Århus på tirsdag selvom jeg kommer til at gå halvdelen af tiden. Den 19. august burde jeg kunne tage ruten i løb ::Smile

#1

Sofies billede
Super godt! :;-) Det mest motiverende er jo, når man kan føle fremgang. Held og lykke på tirsdag, og husk ikke at lade dig rive med, men løb dit eget løb. Sofie

#2

Nordboens billede
Tillykke med den dejlige følelse - nu er du nået ud over det værste og vil få den oplevelse rigtig mange gange igen! :;-) Det var også lige 6 uger det tog mig at komme dertil, så det er nok nogenlunde det man skal regne med når man sådan begynder helt forfra. Så kommer der ind i mellem nogen dage hvor man er tung og ugidelig, så gælder det om at huske på de gode oplevelser og blive ved. LL Held og lykke på Tirsdag og husk at nyde løbet - også selv om du er nødt til at gå lidt. :::-)

#3

PSs billede
@ Sofie: To af de fem kilometer er op af bakke så selv om jeg ville er jeg ikke i stand til at lade mig ”rive med” ;) det kommer helt af sig selv. De sidste par uger har jeg taget 2,5 ”flade” km på 19 min inklusiv 3 minutters gangpause, så jeg regner med at kunne lunte i mål på 45 min. selv med 2 km gang indlagt, uden at overtræne. Ikke prangende, men helt vildt for mig som knapt kunne jogge i et minut for 6 uger siden :). At starte fra absolut nul giver jo også mulighed for lang tids motiverende forbedringer ::-). @Nordboen: Indtil videre er jeg mest tung og ugidelig inden jeg har taget skoene på ;) så trækker min løberute i mig. Hver tur er en god tur hvor jeg vinder over mig selv :;-) endnu i hvertfald ;;-).

#4

Mads Merrilds billede
Jeg kender den føgelse du oplever lige nu den er bare så fed at man ikke kan få armene ned ::-)

#5

Dyreborgs billede
Kæreste PS. Stort tillykke med dine fremskridt. Jeg håber, du havde en god oplevelse til kvindeløbet i går, vejret og stemingen derinde var med os ::-) /Dyreborg

#6

PSs billede
Ja Dyreborg!::-) Det var et fedt løb!LL Vejret var perfekt, folk var glade og jeg er så stolt af mig selv. :::-) Stor tak til alle ansvarlige, medhjælpere, deltagere for en fantastisk aften og til FRAU for fed løbetrøje og god sandwich bagefter!:;-) Jeg kom selvfølgelig til at løbe for længe, min ifølge min gps telefon har jeg holdt løbetempo i 26 ud af de knapt 40 minutter det tog mig at bevæge mig 5 km.-888- Men bortset fra lidt ømhed i leddene har jeg det super fint, og er glad for at have slået den tid jeg regnede med at skulle bruge på distancen. Jeg lage lidt for hårdt ud de første 5 min. Jeg kom til at følge med et par kollegaer som er 10 år og 20 kg yngre end mig og blev ærgerlig på mig selv. Det gik op ad bakke, så jeg fik ikke vejret af at gå i 1 minut som jeg plejer, og jeg var ulidelig langsom og ØV altså! :syg: Men da jeg nåede 2,5 km og opdagede at jeg kun havde brugt 22 minutter, begyndte jeg at tro på at jeg alligevel kunne nå at komme i mål inden for 45 min. Og tro flytter altså bjerge. :nr1 Nu tager jeg et par dages pause og så er det ud over stepperne igen på fredag… Jeg skal jo være helt klar til DHL d. 19 august. LL

#7

PSs billede
Ja M11... Det er ikke til at få armene ned. Jeg er blevet helt enormt overrasket over hvor utroligt bekræftende det er at løbe... jeg har altid troet at det ville være en pine;;-)

#8

Dyreborgs billede
Stort tillykke med din debut! Blev I så godt humør af at læse din beretning! :::-) Og 5 min under din tidsgrænse, det er super flot! Der findes jo gode løb i omegnen inden DHL, måske du skulle overveje det? ;;-)

#9

PSs billede
Har overvejet løb i juli LL og er fristet :D Men er mere lun på at træne mig stille og roligt op til at kunne løbe DHL på 35 minutter og så melde mig til 10 km til Smuk kvinde løb til september. LL Programmet jeg løber efter påstår at jeg vil kunne løbe 10 km om kun 10 uger….. på 50 minutter :-)) Nå, men mindre (eller rettere mere) kan også gøre det. Har faktisk også forsøgt at melde mig til på hjemmesiden men betalingsmodulet virker ikke :-00

#10

Dyreborgs billede
For mig så har det at have været tilmeldt løb en stor motivations faktor i min daglige træning, ja det er det da vist stadig :::-)

#11

PSs billede
Helt enig. Det var en firmatilmelding til DHL som fik mig til at starte med at løbe. Især det at det er en stafet med hold tid er meget motiverende…:;-) jeg vil jo ikke være den der trækker det hele ned :syg:

#12

Vinderens billede
Sådan, super flot ! Glæder os til at få en opdatering fra kvindeløbet :)

#13

PSs billede
I kommer til at vente lidt vinderen... Det er først til september ;;-). Har meldt mig til 10 km så der er også masser af motivationsfaktor i det løb ::-).

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15606:

Kristian M. Thorsens billede
Nybegynder løber - løber 2 x ugentligt ca. 11 km. pr. løb. Tidligere løbet længere distancer i min...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up