Glædelig jul

Nordboens billede

Så er der vist kun tilbage at ønske alle en glædelig jul med håb om lidt bedre løbevejr......:Smile

#1

færdigmedfyrres billede
Bedre løbevejr. Lige mine ord. Jeg har tænkt på, om det ville være en god idé, at anskaffe sig et par fodboldstøvler til at løbe med her i sneen. Er der nogen , der har erfaring med det? Hvad gør i andre fior at stå fast?

#2

Bedouinas billede
Hej Nordbo. Ja, men du -og alle andre- ønskes også en glædelig jul og et godt nytår fra mig. Har I også meget sne i Finland? Her i Danmark er der rigtig, rigtig MEGET-888-Bestemt heller ikke et vejr, som jeg bryder mig om. ::-( Jeg tripper nærmest afsted som en anden syg høne :::-) og jeg er meget nervøs. @Færdigmedfyrre. Hvorfor anskaffer du dig ikke et par Yaktrax Pro eller Brodden pigsåler, som man kan købe i webshoppen her på sitet? Især Yaktrax har jeg hørt skulle være rigtig gode. Bedouina

#3

Mads Merrilds billede
Ja tak og i lige måde og pas godt på når i komme ud for der er mega meget sne på fyn God Jul samt godt Nytår

#4

brjs billede
Også glædelig jul til alle herfra... et total snelukket Bornholm ;;-)

#5

færdigmedfyrres billede
Vi føler alle med jer Bornholmere. Hvordan får i noget at spise under seks meter sne?

#6

Nordboens billede
Jeg tror næsten at I har mere sne i Dk end i Finland selv om vi sandelig får vores part ;;-) Har lige været i Lapland over juledagene, der er iokke helt så meget sne men til gengæld så totalt bundfrosset!! Når jeg får min pc fra reparation og billeder derfra, skal jeg nok dele :::-) Men de løber sgu, vejene og fortovene er pænt ryddede og jeg så flere løbere. I 23 graders frost. Så nu føler jeg at jeg må holde op med at pive og komme ud i vejret :-00 Jeg har god erfaring med sådan nogen pigsåler man sætter under sine almindelige løbesko (anbefaler fleecesokker, så har man varme fødder), jeg står godt fast og når der er sne og is står man fint fast. Hvis sneen er dyb, kan man tage skigamacher ud over så skoene ikke bliver fyldt med sne.

#7

brjs billede
[QUOTE=FærdigMedFyrre;5806]Vi føler alle med jer Bornholmere. Hvordan får i noget at spise under seks meter sne?[/QUOTE] Jeg skal ikke klage..her hvor jeg bor er der "kun" 2-3 meter Jeg har ikke så langt til en større vej, der er åbnet...så jeg kan gå de 10 km frem og tilbage til den lokale Brugs. Der er mange inde midt på øen der er begravet i 5-6 meter høje driver... de får livsnødvendig hjælp med PMV'er, snescooter eller helicopter... se evt mere på [url]http://www.tv2bornholm.dk/[/url]. Meen løb.... det bliver ikke til meget ;;-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk