Forventet levetid på løbesko?

2Feets billede

Købte idag et nyt par løbesko, således at jeg nu har to par at skifte imellem.

I den forbindelse kom jeg af ren nysgerrighed til at tænke på hvor mange km der mon er i et par løbesko (?!) - Og da jeg ikke har løbet længe nok til at slide et par op, har jeg ikke selv svaret. ;;-)

Jeg ved godt at det sikkert afhænger af faktorer som brugerens vægt, skoenes kvalitet, underlag mm. - men er der nogle som har et gennemsnitligt bud på hvor mange km et par sko kan forventes at holde?

#1

KWEs billede
Jeg regner med 1000 km, men man skal huske at en sko kan blive for gammel hvis man ikke løber særlig tit. Der er andre der bruger reglen 1km per krone som skoen har kostet, men den holder vist ikke altid :-) [QUOTE=2Feet;3686]Købte idag et nyt par løbesko, således at jeg nu har to par at skifte imellem. I den forbindelse kom jeg af ren nysgerrighed til at tænke på hvor mange km der mon er i et par løbesko (?!) - Og da jeg ikke har løbet længe nok til at slide et par op, har jeg ikke selv svaret. ;;-) Jeg ved godt at det sikkert afhænger af faktorer som brugerens vægt, skoenes kvalitet, underlag mm. - men er der nogle som har et gennemsnitligt bud på hvor mange km et par sko kan forventes at holde?[/QUOTE]

#2

Anonyms billede
Afhængig af din vægt vil jeg også sige 700-1000 km. i et par gode sko.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14709:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk