Følelsesløs forfod??

Karina Ørtoft Rasmussens billede

Hej. 

Har prøvet at kigge lidt rundt herinde, men synes ikke jeg finder andre med mit problem.

Jeg er ny-begynder i løb og oplever at min forreste trædepude nærmest bliver følelsesløs efter ca. 10 min løb. Ikke sådan at det prikker, bare helt følelsesløs. Det føles lige som når ens fødder er i skistøvler og har frosset lidt for lang tid - det er min bedste sammenligning. 

Jeg har fået lavet løbetest og har købt sko efter den. Nogen med samme problem eller evt. en mulig forklaring?

#1

Anonyms billede
Kan være din nerve der er i klemme mellem 2 af mellemfodsknoglerne. Lav en aftale ved din læge og sørg for at løbe inden, så symptomerne er der når han skal undersøge dig.

#2

Anonyms billede
Prøv ar Google mortons neurom, og se om det skulle passe med dine symptomer. Christian

#3

Karina Ørtoft Rasmussens billede

Synes ikke helt det passer på mine symptomer - mest fordi jeg på ingen måde har smerter og det kun forekommer, når jeg løber. Men tak for indput - havde aldrig tænkt i de baner.. :)

 

#4

Anonyms billede

Jeg oplevede præcis det samme i dag. Det var dog første gang i helt nye løbesko og har ikke haft problemet før, så jeg håber på det forsvinder igen, når jeg har "løbet skoene lidt til"... 

Da jeg købte skoene blev jeg faktisk også advaret om, at det er en god ide at starte med nogle korte ture i nye sko, så hvis dine sko også er nye, er det muligvis problemet? :-)

#5

Lone P. Christensens billede
Kære Karina og anonym Jeg vil starte med at sige ...ingen sko skal gåes til lige som løbesko ikke skal løbes til. De symptomer i begge har, kan tyde på flere ting 1. En nedsunken forfod. Det vil sige hvor knoglehovederne på de lange rørknogler i forfoden står for stejlt i underlaget. Og dermed laver et forkert træk på musklerne i forfoden og kan klemme på de nerver som løber mellem fodfodsknoglerne. 2. En nedsunken forfod kombineret med for stor pronation af hælen. 3. En forkert løbesko. Der skal ikke være nogen forfodsløft ( pelotte) i løbesko, hvis man ikke har brug for det. Er der det i løbeskoen og man ikke har brug for det, kan det forvolde gener i forfoden Og det især hvis man er forfoot streiker( løber på forfoden). Jeg vil foreslå jer begge at få undersøgt jeres fødder. Venlig hilsen Lone P.Christensen Venlig hilsen Lone P. Christensen

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up