Endomondo.com

Sørens billede

Hej løbere
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide: Bruger I som har GPS-ure de sociale sites, hvor man kan oploade rute osv. - f.eks. på Endomondo.com?

Hvordan bruger i det pågældende site, og hvad får I ud af det?

Jeg spørger mest fordi, det kunne være et incitament til selv af begive mig ind i den verden med GPS-ur ::Smile

#1

Lars Nielsens billede
Jeg har endnu ikke fundet en online løsning der tilfredsstiller mine krav - og iøvrigt foretrækker jeg at have mine data liggende på mine egen computer. Desuden har jeg brugt de sidste 3-4 år på at udvikle mit eget program, så jeg skulle da være et skarn hvis jeg brugte andet :::-)

#2

Jakob Lind Tolborgs billede
Jeg bruger Endomondo og er utrolig glad for det. For det første er det den simpleste og mest intuitive online motionsdagbog, jeg endnu har set. Jeg har måske ikke set så mange, men jeg har set nogle stykker, der er ret rodede og langsomme. Jeg har en mobil med GPS, og jeg skal derfor ikke manuelt gøre noget som helst, når jeg er færdig med at løbe. Rute, tid, hastighed og mellemtider bliver uploadet, mens jeg løber. Det bliver ikke nemmere. Derudover bliver jeg motiveret af at følge med i andre løberes træning og ikke mindst glæde mig over deres fremskridt. Man kan desuden tilmelde sig konkurrencer, hvor det eks. gælder om at løbe flest km inden en dato eller registrere [URL="http://www.endomondo.com/challenges/id/77102"]den hurtigste 5 km[/URL]. Selvom man ikke er blandt de bedste i en konkurrence, kan man stadig blive motiveret af den, og man kan udse sig nogle jævnbyrdige konkurrenter, man kan forsøge at vinde over. Mvh. Jakob [URL="http://www.facebook.com/group.php?v=info&gid=32290786600"]Løbeklubben på Facebook[/URL] - Tilbyder løbere et alternativ til en traditionel atletikklub

#3

brjs billede
Jeg bruger ikke de sociale sites. Mit sociale samvær foregår i klubben... i real time og face to face. Intet er mere løbe-motiverende, end hvis en normalt hurtigere konkurent ånder mig i nakken ;;-). Til mine GPS data bruger jeg SportTracks, til at holde styr på antal km, puls og højdemeter. Skal jeg ud og rejse... bliver Google Earth flittigt brugt til at finde spændende løberuter.

#4

Kimbiakats billede
Jeg er på SportTracks, fordi jeg synes, at det giver mig det mest overskuelige overblik over en træningstur. Men jeg savner da muligheden for at se andres ruter og hive dem ind, til brug i et område, hvor jeg ikke er kendt. Så jeg uploader en - sjælden - gang til Connect Garmin og tjekker så i den forbindelse andres ruter. Jeg har kun prøvet Garmin Training Center et par gange, men fik skod-kort ud af det. = ingen kort. Men jeg kan ikke afvise, at det var mig, som havde overset noget... Jeg tjekker også ind på Endomondo en meget sjælden gang. Mest for at tjekke om Jakob har været ude at løbe :-D

#5

BrianNNs billede
Jeg foretrækker også, som Lars, at have mine træningsdata liggende lokalt på min egen Pc, og jeg har ikke rigtig behov for at dele mine data med andre. Så jeg benytter Garmin Training Center. Det fungerer fint, har ikke oplevet de problemer med kortet, Kimbiakat beskriver. Hvis du slet ikke får et kort over ruten downloadet og læst ind i programmet, skyder jeg på det skyldes at din Pc ikke er tilsluttet internettet, når du overfører dine træningsdata - uden en aktiv internetforbindelse, kan programmet ikke downloade kortet fra Garmin, og med mindre der er tale om en rute, du har løbet før (så programmet allerede har downloadet kortet én gang), vil du ikke få vist et kort over ruten. Jeg benytter for øvrigt også TC til min træningsdagbog, der jo er et rigtig godt - og i mine øjne nærmest uundværligt - supplement til de rå træningsdata, der kan hjælpe med at forklare disse (glatføre eller kraftig blæst er f.eks. en typisk årsag til et lavere tempo). "Bemærkninger" fanebladet/siden er god til dette formål, så jeg har min træningsdagbog sammen med dagens træningsdata. Skulle jeg få behov for at dele mine træningsdata online (f.eks. med en løbe coach), vil jeg sikkert vælge at benytte Garmin Connect.

#6

Anonyms billede

hej jeg bruger endomondo når jeg cykler, sidste år gik det på facebook når jeg var færdig, men det vil det ikke  i år, er der en der kan fortælle mig hvorfor ?

mvh bent

#7

Mugge13s billede

 

Endomondo er mit førstevalg skal siges at apps via mobilen har den fordel den lægger data ind mens man løber. Ulempen er dog at den nogle gange kan miste gpsforbindelsen. Så jeg bruger Garmin GPS ur og lægger data ind når jeg kommer hjem fra løbeturen via et garmin usb ant stick.

Jeg har både endomondo og Garmin connecht men syntes endomondo er meget brugervenligt og nemt at finde rundt i data og statistikker m.m.

Samtidig er der de udfordringer hvor man kan udfordre sine venner og andre endomondo-brugere.

Man kan jo selv bestemme hvem der skal se hvad lidt ala facebook kan mn justere i sin profil hvad der skal være synligt for hvem

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk