En lille historie mod "den halve"

GIG Runners billede

Hej alle jer.

Jeg er ikke den fødte løber. Men efter at have nu regelmæssigt i 2 1/2 år nu, så begynder det "at hjælpe lidt på det"::Smile Er 38 år og vejer ca. 76 kg og ville gerne ned på omkrig 72 kg.

Jeg eeeelsker is og pizza, kaffe og kage:Smile. Det er nu ikke fordi jeg er dicideret overvægtig, men jeg ville snildt kunne tabe mig 5-6-7 kilo, uden det gjorde noget.

Jeg er nok en meget typisk motionist. Jeg løber ind til videre 3 gange om ugen. Jeg er vel nok det, som kan betegnes som "afslappet målrettet" Jeg har det bedst, når jeg sætter et mål, med mit løberi.

Jeg ville måske på sigt, snige mig op på de 4 gange om ugen. Men i øjeblikket, skal jeg bare op på ca. 30 km om ugen. Vel et meget passende antal kilometer, for en 1/2M motionist.

Hvis vi lige skruer tiden små 2 år tilbage, så blev det hurtigt klart for mig, at jeg skulle være en 10 km specialist.. Altså til husbehov. Målet var "bare", at jeg til løb, skulle ligge i den hurtigste trediedel, af feltet. Og det blev jeg. Alt efter terræn, ligger jeg mellem 45 og 48 min. på en 10er. Det er jeg godt tilfreds med. Jeg gider heller ikke, at skulle kaste blod op:eek::syg: Løb for mig, skal også være glæde og nydelse. Ikke kun hurtigste tid, er vigtig.

Efterhånden spurgte flere og flere fra løbeklubben, om hvornår jeg skulle løbe 1/2M. "for det kunne jeg da sagdens klare" mente flere af dem. Men i starten havde jeg slet ikke drømme, om meget mere end de 10 km. Hellere kort distance og fuld gas, end det modsatte, mente jeg selv;;-)

Men efterhånden kom jeg ud på flere ture på 11-14 km, så var der jo pludselig ikke så langt igen til "den halve" men det var nu ikke den halve marathon, som jeg først tændte på. Næh, det var faktisk følesen i kroppen, ved de længere ture.

Og det er faktisk ret så fascinerende, hvad der der kan ske med ens sindstilstand og "kropstilstand", "bare" det, at rykke fra 10 til 21 km.
Man oplever ofte denne specielle følese af "at være høj", på en meget mærkelig måde. Det er lige præcis den følese, som gør os afhængige af at løbe.LLLLLL:Smile::-)

Så nu er jeg pludselig "halvmarathon løber". Fedt... Som det er nu.
Jeg tager det ret rimelig som det kommer, men jeg må sige, at det har åbnet en hel ny løbe-verden for mig.

Så nu er jeg tilmeldt det næste 1/2 M løb. Jeg kender ikke ruten (kun meget lidt) og vil heller ikke kende den. Det skal være en overraskelse::Smile

Mit ønske er, at komme ned på omkring 1:43:00

... Nu må vi se. Jeg glæder mig ihverfaldLLLLLL

#1

brjs billede
Tak for en god historie....og velkommen i "runners high klubben". Jeg kan kun give dig ret...hvorfor løbe korte distancer (med lungerne hængende ud af munden).... når det er så behageligt at løbe langt.;;-). Eneste "problem"... distancen skal helst være længere og længere :::-):::-). Dine tider og træning ser ganske fornuftige ud... så jeg er sikker på at du får en god oplevelse. Held og lykke med dit halvmarathon løb. LL

#2

Sofies billede
Flot beretning, som nok dækker manges løbehistorie. Man starter i det små, men bliver bidt af det og ender med marathon ::-) Held og lykke med det næste ½ MT :;-)

#3

Tanja Dams billede
Super dejlig historie, jeg er ny i løberiet (løbet fast siden marts) og skal løbe mit første ½M 12 sep. - Jeg beundrer din afslappethed ift. tid og så løber du alligevel så hurtigt.... på de længere distancer ligger jeg på 6.30+ min/km... har fået banket ind i hovedet af alle, at det ikke handler om tid, men at få km i benene og gennemføre distancen - og jeg kan godt se det, men for pokker da, jeg ville godt blive hurtigere;;-) Var på 19 km tur (længste distance ever) for kort tid siden og havde flere oplevelser med "evig lykke" og tilpashed, hvor benene bare løb af sig selv - rytmen var der og tror sku, jeg var lidt high... Har klart blod på tanden for at fortsætte mod et Marathon... Bukker mig i støvet for dem der gennemfører de mange km... Respekt:;-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14867:

Søren Møllers billede
Jeg løber meget forskeligt, gerne de længer løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk