Diplom fra Øresunds Broløb?

Anette Lund Madsens billede

Er der nogle af jer, der løb Øresunds Broløb, der har kunnet skrive diplom ud?

Jeg synes, jeg har været uheldig. De gange, hvor jeg har været inde at kigge på sparta.dk har deres server været gået ned. Og de gange, hvor siden har virket, har jeg ikke kunnet finde det. :confused:

Anette

#1

Beagles billede
Jeg har læst på deres imidlertidige hjemmeside at deres side formentlig kommer op imorgen, mandag med mulighed for at skrive diplomer ud. De skal vel lige have tid til at rette alle tiderne ind ::-(( Imens må man nøjes med Ekstrabladets side med tiderne. Beagle.

#2

Anette Lund Madsens billede
På nuværende tidspunkt arbejder tidtagningsfirmaet Neptron fortsat på at få opdateret alle henvendelser vedr. resultatlisten fra Broløbet den 12. juni. Diplomet kan udskrives på [url]www.sparta.dk/brolobsdiplom[/url]. Der kan i perioder være visse afvigelser mellem diplommodulet og resultatlisten på ekstrabladet.dk/loeb, da opdateringen af diplom-modulet pga. belastningen sker i grupper. Bliver resultatet ikke opdateret inden for de nærmeste dage, er man velkommen til at rykke for opdateringen ved at sende en mail til: [email]vibjerg@sparta.dk[/email]

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk