Dårlig lyd til løb generelt.??

Dots billede

HVORFOR vil arrangørende ikke lige ofre de sidste kroner, og have noget ordentligt lyd til deres løb.:confused:
Jeg har indtil videre kun deltaget i et løb hvor man kunne høre hvad der blev sagt, uden at stå direkte ved en lydkilde.
Det er simpelthen alfa omega at folk kan høre hvad der bliver sagt, og det skaber så meget forvirring og usikkerhed når man ikke kan høre diverse instrukser osv.

Personligt vil jeg hellere give lidt mere i deltagergebyr, og så kunne høre speakeren. Hvad syntes du ? Smile

#1

Anonyms billede
Hej Dot Jeg har faktisk ikke lagt mærke til problemet. Måske fordi jeg plejer at møve mig op foran, hvor lyden vel typisk er bedst.... Jeg vil prøve at lægge mærke til det fremover :)

#2

Lars Nielsens billede
Jo - lyden er sjældent noget en lydtekniker ville lægge navn til, men når det er sagt, synes jeg faktisk der er et andet problem der er mindst lige så (hvis ikke mere) påtrængende, nemlig manglen på SKRIFTLIG information i stævneområdet. Så sent som i dag gik jeg rundt og ledte efter info om den nøjagtige starttid (jeg mente at kunne huske den fra nettet, men for en sikkerheds skyld...), men ud over rutekort og deltagerlister var der intet! Det er faktisk en mangel ved mange motionsløb; Noget man måske kunne lære noget af fra orienteringsløb, hvor den slags er obligatorisk.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15427:

Jesper Ernsts billede
Motionsløber. HM rekord 1.33 sat i 1998. Personligt bedste pt er HM på 1.37.59 og 5K på 21.35

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk