chat ?

skildpaddens billede

jeg har kigget lidt rundt på denne side, som jeg iøvrigt synes er helt fin :Wink

Er det mig der ikke kan finde et chat rum herinde, eller er der bare ikke noget ?
Kunne være hyggeligt indimellem at kunne chatte lidt:)

#1

Hveysels billede
Hej Skildpadden Tak for rosen :godt: Jeg skal lige være helt med på, hvad du savner - Hvordan forstår du et chatrum til forskel fra et forum?

#2

skildpaddens billede
det jeg havde i tankerne, var et rum hvor man kunne gå ind og snakke med andre, der også var gået ind i rummet. Ved søreme ikke helt hvordan man forklarer det. Men et forum som dette kan man skrive et indlæg og så kan andre svare når de læser det. Og i et chatrum er der flere derinde samtidig så man kan have en samtale med andre, der kan læse hvad du skriver i det øjeblik du trykker på send. En indviklet forklaring... men ved ikke helt hvordan jeg lige skal formulere det :rolleyes:

#3

FrankBThs billede
En chat kan gå hen og blive en værre tidsrøver. Er det ikke bedre at bruge tiden på at komme ud og løbe ? Frank B. Th.

#4

Bedouinas billede
Jeg er helt enig med Frank - det er meget tidsrøvende at være online hele tiden. Men Skildpadde hvis du gerne vil snakke med nogle der er på, kan du med fordel gå ind og sende beskeder til dem - det har jeg selv haft meget glæde af :-)) Og man får straks besked oppe i højre hjørne, når der er en besked. Bedouina

#5

jokerens billede
Her holder jeg med skildpadde. En online chat ville være kanon. Det er jo ligesom med fjernsynet, man kan slukke:-))

#6

skildpaddens billede
det jeg tænkte var nu bare en chat, man kan gå ind på hvis man har lyst, og er man derinde så kan man jo logge af den når som helst. Det er jo heller ikke sådan at man skal logge på chatten bare fordi der er en :) Jeg syntes bare det kunne være hyggeligt indimellem. Men dette forum er også udmærket, det er heller ikke sådan ment :)

#7

Hveysels billede
Brugerforslag er altid velkomne :) Jeg undersøger muligheden og pludselig er det der måske. Så kan man bruge det, hvis man vil...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk