Brofeber

Bedouinas billede

Så skete det. Jeg er ved at blive angrebet af Brofeber. Efter det famøse løb over Øresundsbroen i år, sagde jeg ellers, at jeg ikke gad alle disse broløb mere. Men nu - 14 dage efter at tilmeldingen er startet til Broløbet over Storebælt - og der kun er en uge til tilmeldingen starter til Lillebælt Halvmarathon, ja, så er jeg i syv sind. Skal - skal ikke?

Storebælt Broløb har p.t. cirka 5.500 tilmeldte, så det varer nok lidt endnu, inden de kan melde udsolgt med 12.000 deltagere. Men Lillebælt Halvmarathon kunne sidste år melde udsolgt på 3 dage, hvilket nok sker igen, så man skal nok snart beslutte sig :confused:

Hvad med jer - har I bestemt jer?

Bedouina

#1

PSs billede
Jeg har resolut besluttet mig for ikke at tage stilling før jeg kender min jobfremtid lidt nærmere (december:-00). Og så må jeg jo tage til takke med de muligheder, jeg har til den tid. Men hvis nu lillebæltsløbet har så stor tilslutning, kan du vel altid komme af med dit startnr. igen, hvis du fortryder? Ergo der er ingen risiko i at melde dig til?

#2

lillelones billede
Jeg har nu også vaklet lidt - skal/skal ikke :confused: - vil jo også gerne løbe Copenhagen MT 2011, som vist nok er 14 dage senere. Men jeg har været med siden det første løb i 2008 - så hvorfor bryde en tradition - må jo bare tage den med ro - jeg er klar på tasterne d. 1/10 LL hilsen lillelone

#3

Dipys billede
Hej Ja jeg har ihvertfald bestemt mig for ikke at løbe de store broløb som inkluderer bustransport. Jeg deltog i broløbet over storebælt sidste gang og synes det var et mareridt at skulle retur og jeg har hørt endnu værre historier om transporten retur efter broløbet over Øresund. Så jeg nyder mange af de mindre og absolut pragtfulde løb som findes rundt omkring i det danske land og lader andre om at løbe rundt på broer som iøvrigt er meget ensformige i længden. Mvh Gitte

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk