Berlin marathon - valg af rejsearrangør ?

AWKs billede

Hej,

Jeg går med grumme planer om at tilmelde mig Berlin Marathon 2012 (som skulle være mit første) ... Så mit spørgsmål går på om nogle af Jer har erfaringer med hvilke rejsearrangører som er anbefalingsværdige ?? Indtil videre har jeg set både marathon.dk og albatros-travel.dk - men vanskeligt at gennemskue hvor man får mest kvalitet for (færrest) penge ?? Om ikke andet ønsker jeg en tur, hvor mit marathon skal være i fokus og rejsen bare glider ... 

Så hjælp udbedes venligst :) På forhånd mange tak ...

 

Mvh Anne

#1

Anonyms billede

Hej Anne

 

Jeg har lige været afsted i Berlin til mit første marathon, hvor jeg rejste med Marathon Travel, dette kan kun anbefales.

 

Der er opsamling med bus flere steder i landet, kørsel direkte til messen hvor startnumrene hentes, kørsel fra hotellet til løbet, kørsel tilbage til hotellet (hvis man tager hjem mandag) og kørsel direkte tilbage til Danmark. Derudover muligheder for sightseeing, festmiddag, osv.

 

mht. til prisen, er der flere muligheder alt efter hvilket hotel man vælger. Prisen i forholdet til andre arrangører ved jeg dog ikke.

 

Men Marathon travel kan kun anbefales.

 

Mvh. Jesper

#2

Anonyms billede

Hmm.

 

Hvad er der galt i at planlægge selv? Der kan spares mere end et par løbesko på den konto! Sidste år fløj jeg derned og lånte en lejlighed.

 

I år tog jeg toget derned. En meget behagelig rejse. I år havde jeg under 2000 kr op fat lommen, trods at jeg var i Berlin 4 dage.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk