Bedre kort i Garmin Training Center - GRATIS

LdoubleJs billede

::-)Når man installerer Garmin Training Center (GTC) finder man hurtigt ud af, at det medføgende kort - kaldet PC Basemap - ikke er noget som helst værd. Alene af den grund er der mange der har droppet GTC og hoppet over på Sporttracks. Sådan behøver det ikke at være, for man kan hente et fint kort helt gratis:

Gå til adressen http://garmin.na1400.info/routable.php

Nu gælder det om at udvælge de kortområder man er interesseret i. Dette kan eksempelvis gøres ved at vælge drop-down menuen "Europe" og så vælge "Denmark".
Til venstre på siden kan man nu indtaste sin email-adresse og trykke på knappen "Build map". Kortbestillingen vil nu ligge i kø på serveren. Når kortet er færdigt får man en mail med et link til placeringen af kortfilerne. Download det hele (selv om det nok ikke er nødvendigt). Kør filen osm_routable_mapsource.exe. Nu vil kortfilerne placeres i biblioteket c:\garmin\maps\OSM World Routable\

Åben nu GTC og læg mærke til, at du nu kan vælge mellem 2 kort: PC Basemap og OSM World Routable. Vælg det sidste....

:Smile Lars

#1

Anonyms billede
Super! Tak.

#2

Heidi9210s billede
Perfekt.. Nu er jeg ikke teknikkeren hjemme hos os.. men jeg vil fluks få min mand til at fikse mit Garmin :)

#3

Anonyms billede
Hej Tusind tak. Det var et betydeligt bedre kort. Jeg vil dog stadig anbefale at benytte Garmin Connect. Du er også sikkert, hvis din PC går ned og du har glemt at lave backup af GTC. Jeg har selv en gammel 201 og den fungerer også fint med garmin connect - selvom om der er en del begrænsninger. Jesper Poulsen Odense

#4

Nordboens billede
Tak for tippet, skal se om jeg kan finde ud af det.....;;-)

#5

BrianNNs billede
Tak for tippet, det var en forbedring... :::-) Hvis man kun skal have kortet til TC, kan Windows brugere for øvrigt nøjes med at hente filen osm_routable_mapsource.exe - det er endda ikke nødvendigt at downloade filen til Pc'en, man kan bare køre exe filen direkte fra serveren (det gjorde jeg). Har dog også valgt at downloade filen og overføre den til min Dropbox (online backup), så det er muligt at geninstallere, hvis det skulle blive nødvendigt - uden at skulle vente på et nyt kort.

#6

Kimbiakats billede
Så er jeg nr. 15 i køen og ventende. Jeg er lidt spændt, om jeg kan få det til at fungere, for jeg bruger ellers ikke GTC netop på grund af retro-looket på kortet. Men det er jo smart, når man kan lave et træningspas i GTC og så overføre det. Må se om teknikken leger med. Men mange tak for tippet! ::-)

#7

Jans billede
Ved at downloade og installere den nyeste udgave af GTC er der i menudelen etableret en knap "Vis i Google Earth". Man skal blot markere det løb der ønskes vist, trykke på højre museknap og vælge "Vis i Google Earth". Herefter vises ruten i løbet af 1-2 sekunder. Ruterne kan navngives og gemmes i Google Earth. Jeg har endnu ikke fundet ud af at få vist km-angivelse i Google Earth. Er der nogen der ved noget om dette??

#8

Brian Valentin Nielsens billede

Og vil man have sti systemer med fra skove og terræn kurver kan man hente her.
http://openmtbmap.org/
ganske gratis og funger fint også til Garmin Edge 705.

#9

Anonyms billede

Hej

 

Har netop forsøgt at få OSM ind i BaseCamp og TrainingCenter. Kortet ligger i folderen (en masse *.img filer og en mdx og tdb fil) men jeg kan ikke vælge kortet inden i BaseCamp eller TrainingCenter.

Hvad gør ejg forkert?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15500:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk