Bakkeløb

Bedouinas billede

Hvordan har I det med at løbe i bakker/bjerge? Personlig vil jeg helst have en flad strækning.

Skulle der være nogle, der gerne vil have bakker/bjerge faldt jeg over dette link, hvor man kan finde mange gode motionsløb i bakker.

danskebjerge.dk

hilsen
Bedouina

#1

FrankBThs billede
Jeg har det godt med bakker. Der er mere udfordring i en kuperet rute. Har løbet Midtjysk Bjergløb og Molsløbet står helt klart ogås på listen over løb der skal prøves. Man får nogen flere naturoplevelser med hjem fra sådan et løb end fra et fladt byløb. Bakketræning er en god ting ... også selvom man ikke vil løbe kuperede motionsløb. Bakketræning giver styrke i benene. Kan godt mærke at det er for længe siden at jeg gjorde det sidst. Frank B. Th.

#2

Lars Nielsens billede
Det kommer lidt an på forudsætningerne. Drejer det sig om træning, vælger jeg som regel at tage så mange bakker som muligt. Det er dog ret begrænset hvad det kan blive til her i Esbjerg :rolleyes: Drejer det sig derimod om konkurrence, så er det, for mit vedkommende, enten eller. Enten skal ruten helst være så flad som muligt, så jeg kan løbe efter en god (sammenlignelig) tid, eller også skal ruten være en hård, kuperet rute, som f.eks. Himmelbjergløbet, så det er oplevelsen ved udfordringen der tæller - ud over placeringen, naturligvis :D

#3

rugholms billede
Hej Tvunget af omstædighederne har jeg lært at have det ok med bakker, her hvor jeg bor, midt i vensyssel på kanten af den jyske ås er der næsten ikke til at finde 100 m flad vej;)

#4

FrankBThs billede
[QUOTE=LarsN;594]Det er dog ret begrænset hvad det kan blive til her i Esbjerg :rolleyes: [/QUOTE] Det kan du vist godt have ret i. Jeg snakkede med nogen Esbjergensere efter Lillebælt halvmarathon og de mente at det var en MEGET kuperet rute. Det var ikke lige den oplevelse jeg havde haft, men man sammenligner det jo med det man er vant til. Frank B. Th.

#5

lillelones billede
Hejsa, Jeg startede med at hade bakker/kuperinger, men kunne nærmest ikke undgå dem her i Kolding, og fandt hurtigt ud af hvor gavnlig bakketræningen er. Har deltaget i flere løb med kuperinger, og man kan hurtigt se hvem som ikke træner bakker, det er dem som kommer ned at gå både op og ned. Man kan vinde meget tid ved at kunne klare bakkerne både teknisk og fysisk. Jeg synes absolut at bakketræning bør være en del af éns træning, men ikke på hver tur, da det er meget hårdt for knæene uanset om det er bakke op eller bakke ned. hilsen lillelone

#6

Alf dHuezs billede
Hej bakke freaks Har det også fint med bakker, men er bare ikke så hurtigt på dem. Her i Skanderborg området kan vi ikke undgå bakkerne i det vi ligger lige på den jyske højderyg. Har lavet mange træningsture for naboklubber og andre med massevis af højdemeter og ekstreme bakker, hvor løberne har ønsket mig til et hvis sted. Men bagefter badet og lidt hygge med kaffe og kage har alle syntes det var en pragtfuld trods den var modbydelig i nogle løbers øjne. Men sådan er det.:-)) Har selv deltaget i Midtjysk Bjergmaraton og Skanderborgs nyeste ekstreme maraton med en samlet højdemeter på 1860 meter. Skanderborgs ekstreme maratonløb med navnet "PU HA DET HOT" løbes igen St. Bededag frdag 8. maj i 2009. Prøv den og I skal få bakker.LL

#7

jhansens billede
[QUOTE=Bedouina;592] Skulle der være nogle, der gerne vil have bakker/bjerge faldt jeg over dette link, hvor man kan finde mange gode motionsløb i bakker. [url]www.danskebjerge.dk[/url] hilsen Bedouina[/QUOTE] Den hjemmeside kender jeg godt. Den er god, fin til at få inspiration til at løbe flere bakkeløb!! Jeg så blant andet denne side: [url]http://www.danskebjerge.dk/artikler-trappe.htm[/url] Den trappe ser godt nok hård ud!!

#8

FrankBThs billede
Det er absolut en spændende hjemmeside. Jeg kan godt lide deres måde at betragte bakker på. Trappen ved Møns Klint er drabelig. Nu har jeg godt nok kun gået op og ned af den, men det var nu også udfordrende nok. Jeg har da overvejet det nye løb ved Møns Klint, hvor man slutter af med at løbe op ad trappen ... medmindre man da løber 10 km og lige tager en omgang mere, men det må vente til jeg engang holder ferie i området. Frank B. Th.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk