Apps til iPhone

Pernilles billede

To apps til 30 kr i alt blev min indledning til at løbe.

Jeg har købt mig "Get Running"

Det er en app, som jeg starter. Reelt er det bare en dame, der fortæller mig hvornår jeg skal gå og hvornår jeg skal løbe. Det er et program, der kører over 9 uger - og det startede med, at jeg løb minut og gik 1½ - ialt 8 gang.
Idag - Uge 5 løb 2, løb jeg to gange 8 minutter - med en gåtur på 5 minutter imellem.. Og næste løb - på tirsdag - skal jeg løbe 20 minutter i træk.. (det er grænseoverskridende) Get running er ikke andet end et program, som man får direkte i øret - i stedet for på et stykke papir - hvor man selv skal holde øje med tiden. Jeg har en dejlig dame til at rose mig - og fortælle mig, at derkun er 10 sekundters løb tilbage mv.

Desuden har jeg købt mig "Nike+GPS"

Når jeg har tændt for "damen" (altså mit program) tænder jeg for Nike+GPS. Det er en app, der tegner min rute, som jeg løber. Den viser mig, hvordan jeg løber. Og så virker den som DJ undervejs. Jeg har naturligvis fundet mig en række musiknumre, der holder mig oppe undervejs - og de spiller fra Nike+GPS

Damen og musikken hjælper mig undervejs. Og når jeg kommer hjem, kan jeg se, hvordan turen er gået ved at se på, hvornår jeg har haft mest fart på mv. Det giver mig jo lyst til at gøre det igen. Gøre det lidt bedre næste gang.

Jeg har været lykkelig for mine to apps - som totalt nybegynder. Men er der andre apps, jeg med fornuft kan hente? Bruger du apps når du løber?

#1

Anonyms billede

Endomondo (gratis): http://bit.ly/9wzlnR RunKeeper Free: http://bit.ly/6HvYir RunKeeper Pro: http://bit.ly/27ulg4 Running Pace Calculator (gratis): http://bit.ly/9YOLaq Runner's PaceCalc FM: http://bit.ly/aXB6sF Er i følge min ydmyge holding de bedste //Mikkel

#2

Lisas billede

Jeg bruger ikke endomondo-app'en når jeg löber (til gengäld når jeg cykler), men jeg bruger sitet og har totalt skrottet garmin connect, som min Garmin forerunner smider data på, til fordel for endomondo. Grund: Endomondo fungerer supergodt, har gode måder at vise statistikker på og er samtidigt (og det er noget, jeg synes er vigtigt) et godt socialt netvärk. Jeg har efterhånden en hel de venner og bekendte, som jeg fölger, og som fölger mig, og som jeg indimellem konkurrerer med. Det er superfedt og motiverende med et publikum, som bakker op. 

 

/Lisa 

#3

Anonyms billede

Hvis man har et Garmin ur med puls, kan jeg anbefale idomove.dk. Det er super sjovt og motiverende. Man modtager point for hver gang man motionerer, og der er forskellige udfordringer man også kan deltage i. Disse point kan derefter bruges til at købe lodder i forskellige konkurrencer. Sitet er forholdsvis nyt - og der udvikles hele tiden nye tiltag. Men altså indtil videre kun til Garmin brugere.. Der er app på vej! God træning til alle smiley

#4

Martin Petersens billede

ved godt det er en gammel tråd, men er der nogen der kender til app'et endomondo, tror det er det som det hedder.. Har blot hørt nogen tale om denne app, og har sagt godt om den.

Men hvad siger profferne herinde? :)

På forhånd tak

Mvh

Martin

#5

Brian pedersens billede

hej Martin

jeg har brugt endomondo meget og købte pro versionen også. brugt da jeg havde iphone 3.

 

den virker super.

 

viser ruten med GPS, mellem tider osv.

 

kan kun anbefale appen.

 

lige pt ligger jeg alle mine tider in på andomondo hjemmesiden, fra mit GPS ur Garmin forrunner 305.

 

http://www.endomondo.com/profile/997051

 

mvh brian

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15319:

Bens billede

Ben

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk