Alternativ til iPod?

Halvorsens billede

Nogen af jer der kender et godt alternativ til en iPod? Jeg er egentligt meget glad for min iPod, bare ikke på de lange ture.

Lige så fiks, lækker og godt designet "hjulet" er i dagligt brug, lige så uhjælpeligt og irreterende når man er ude og løbe langt, sveder og vejret er fugtigt. Så kan man bruge laaaang tid på at finde det man vil høre, eller bare vælge at betragte det hele som en avanceret måde at vælge et tilfældigt nummer på Smile

#1

BrianNNs billede
Jeg hører ikke selv musik, når jeg løber, så jeg oplever ikke dette problem... Men har du overvejet én af de der små MP3 players, der ikke fylder og vejer mere end en almindelig USB nøgle. Så vidt jeg ved har disse players de funktioner, du har behov for, uden "hjulet". Men ved ikke om de er tilstrækkeligt sikret imod indtrængende vand, eller om det overhovedet har en praktisk betydning med dit løbetøj (der måske yder en tilstrækkelig beskyttelse)?

#2

Halvorsens billede
Hej Brian Jeg var nok ikke helt klar - jeg kan gode lide at kunne søge/skifte numre, så de her små MP3 afspillere uden display er ikke lige sagen. Og ikke fordi det betyder det store her, men det er mest lydbøger og podcasts jeg lytter til. Og vand/regn er ikke problemet - den ligger normalt i min Camelback.

#3

larsbs billede
Jeg løber med en meget lille og let afspiller. Zen Stone Plus 4 GB med display [url]http://dk.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696[/url] Den er så lille at jeg har den oppe i svedkanten på min kasket og så anvender jeg den øverste del af et headset fra en Sony-ericsson telefon = meget kort ledning, så den ikke generer. I kasketten vender afspilleren udad med betjeningsdelen. Dette betyder at når jeg vil skifte nummer eller skrue op/ned kan jeg let trykke på kasketten og ramme den enkelte betjening. :;-) Jeg sveder jo i svedkanten men det er ikke noget problem. Den fås også med højttaler, men her tror jeg at sveden kan komme ind i den og måske synes de andre på gade ikke om min musik :-)) Løbehilsen Lars LL

#4

Allans billede
Fed lille ting... :fedt: Tak for linket, Lars :;-)

#5

FrankBThs billede
Det var da en sødl lille ting. Kan godt lide at man kan købe et armbånd til den ... selvom det så kræver en længere ledning. Måske skulle jeg overveje sådan en til de længere ture. Hvilke fysiske butikker har den i sortimentet ?

#6

Halvorsens billede
Hej Lars Tak for linket - det ser ud til lige at være den jeg har brug for.

#7

abhorsens billede
Kan godt se at indlægget er lidt gammelt, men man kan som regel lave en spille liste på sin iPod hvor man vælger de forskellige numre man vil høre. Så slipper man for at bøvle med at dreje rundt. Hjælper selvfølgelig ikke hvis man ikke ved hvad det lige er man vil høre inden man løber.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk