Aktiv Løber

Bedouinas billede

Det undrer mig lidt, at der ikke er flere, der har tilmeldt sig konkurrencen her på sitet om at vinde prisen "Aktiv Løber 2010". Og dog undrer det mig måske ikke så meget alligevel, når man ser, hvor mange løb folk har løbet ::Smile Der må være nogle, der løber hver eneste week-end.

Nå, undervejs har jeg bemærket, at der er nogle, der har skrevet udenlandske løb på (tæller ikke) og der var også et par, der fik tyvstartet før den 1. maj :-00 så måske passer tallene ikke helt.

Tilmeldingsfristen for at kunne deltage er den 1. juli - men man må gerne tilbagedatere løb indtil 1. maj :Wink

Bedouina

#1

Susanne Nielsens billede
Nu fik jeg lige tilmeldt mig med de 4 løb jeg har deltaget i. Troede man skulle indtaste alle de løb man havde været med i,- og ikke bare et tal ?! Hvordan har man tænkt sig at tjekke om deltagerne opgiver det korrekte? Nå, men jeg vinder nu ikke alligevel, - og ham der fører med 25 løb...! Det er ca. et hveranden dag :eek:

#2

Martin Bork, Admins billede
Hej Susanne Velkommen i konkurrencen :;-) Skader og ferier kan vende op og ned på stillingen, så måske er du heldig... Det fremgår af reglerne på siden at "Efter 1. oktober skal 1. til 3. pladserne kunne dokumentere deres antal løb ved at indsende diplomer eller officielle resultatlister fra løbene." - på den måde sikrer vi, at alt går rigtig for sig.

#3

Susanne Nielsens billede
Doh! Det gælder jo bare om at kunne læse ... 8-) Den linie havde jeg lige overset.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up