Aktiv ferie

lillelones billede

Hej,

Denne sommer tog min familie og jeg på sommerhøjskole (1 uge) på Viborg Gymnastik/- og Idrætshøjskole, som ligger ned til den ene af søerne lige uden for Viborg (meget smukt). Det var på alle måder en rigtig positiv oplevelse. Kan absolut anbefales: man får sig rørt, og der er noget for enhver smag. Man kan simpelthen ikke kede sig.

Har du gode tips til en aktiv ferie?

hilsen
lillelone

#1

FrankBThs billede
Hej lillelone Det er da utrolig hvor aktiv du og Betounia er. Der er svært at holde trit med jer :p Det lyder som em spændende ferieform. Jeg overvejer at deltage i Fodslaws hærvejsvandring i uge 28. Der går de 300 km fordelt på en uge. Jeg overvejer at løbe strækningerne frem for at gå ... især hvis jeg kan finde nogen at følges med. Jeg er vild med naturoplevelser :) Frank B. Th.

#2

Bedouinas billede
Hej. På et tidspunkt, tror det var i 2007, så jeg et løb ("danmark på langs"?) der var på ovre 400 km, som skulle løbes på en uge. Jeg tror dog aldrig, at løbet blev til noget, så havde man vel hørt om det. Ellers en meget spændende idé. Jeg tror, at man sætter mere pris på naturen, jo ældre man bliver. Bedouina

#3

FrankBThs billede
[QUOTE=Bedouina;261] Jeg tror, at man sætter mere pris på naturen, jo ældre man bliver. Bedouina[/QUOTE] Vil du dermed antyde at jeg er ved at blive gammel !!! :mad: Jeg tror nu der er lidt rigtig i det du siger. Frank B. Th.

#4

Bedouinas billede
Hvad er gammel:D Bedouina

#5

FrankBThs billede
Man er vel gammel når man føler sig gammel ... så der går vel LAAAANG tid for os endnu ;)

#6

Bedouinas billede
Ja!!!!!!!!!!!!!!

#7

FrankBThs billede
[QUOTE=Bedouina;261] På et tidspunkt, tror det var i 2007, så jeg et løb ("danmark på langs"?) der var på ovre 400 km, som skulle løbes på en uge. Bedouina[/QUOTE] Det lyder da spændende, men jeg tror nu man får en flottere tur ved at løbe på langs. Ved at der på et tidspunkt var nogen der havde planer om at løbe fra Skagen til Padborg. Jeg har selv overvejet at min deltagelse i hærvejsvandringen måske på et tidspunkt skulle munde ud i at jeg arrangerede et socialt løb på den samme stræking bare på 5 dage, dvs. med 2 etaper på 30 km om dagen. Det bør man kunne træne sig op til uden at være den store ultraløber. Frank B. Th.

#8

Bedouinas billede
Hej Frank. Det var lige præcis det løb, jeg mente. Ved du, om det nogensinde blev til noget? Bedouina

#9

FrankBThs billede
Nej, det blev aldrig til noget. Ifølge arrangøren var der 25 forhåndstilmeldte, men der var mange der sprang fra da det kom til den endelige tilmelding. Deres plan var nu også 400 km på 5 dage. Med den daglige distance er det vist forbeholdt de seriøse ultraløbere. Jeg havde valgt det fra. Synes 60 km om dagen er en anelse mere realiserbar LL Frank B. Th.

#10

Bedouinas billede
Jeg synes nu ikke det lyder som det helt store forskel om det er 60 eller 80 km. Ja, jeg ved godt, at 20 km er meget, men så snart vi taler om hver dag, synes jeg, det er uoverskueligt. Løber du hver dag? Bedouina

#11

FrankBThs billede
Nej, jeg løber bestemt ikke hver dag. Lige nu løber jeg vel omkring 3 gnage om ugen, men jeg satser da på at komme op på 5 gange om ugen inden længe. Med de arbejdstider jeg har skal jeg vist ikke gøre mig forhåbninger om at komme til at løbe mere end det. Frank B. Th.

#12

Bedouinas billede
Mener du 5 dage eller 5 gange? Bedouina

#13

FrankBThs billede
Umiddelbart er der ikke den store forskel på 5 dage og 5 gange ... i det mindste ikke lige nu, men det kan da godt være at der kommer enkelte dage hvor jeg kommer til at løbe flere gange. Hvorfor er det så vigtig om det er 5 dage eller gange ? Frank B. Th.

#14

Bedouinas billede
Jeg ved da heller ikke, om det er vigtigt eller ej;) Nogle uger løber jeg 4 dage, men fordelt på 7 gange. Jeg ved ikke, hvor meget forskel det gør. Mener dog at have læst, at træner man til ultraløb er det vigtigt at komme afsted mange gange. Nu skal du ikke tro, at det er meget jeg løber, for hvis det er 7 gange på en uge, er det fordi jeg har haft 3 løbedage til og fra arbejde = 6 gange = 10 km. Bedouina

#15

FrankBThs billede
Nu har jeg desværre 45 km på arbejde, så jeg overvejer p.t. ikke at løbe til og fra arbejde. Når jeg endelig får snøret løbeskoene og kommer afsted er det sjældent at jeg løber under 10 km. På sigt er det dog ikke usandsynlig at jeg får løbet flere træningspas på mine fridage. Jeg har også læst at det skulle være bedre at have flere korte træningsture en få lange. Det var vist ud fra den betragtning at man på den måde kan holde til at løbe flere ugentlige kilometer på den måde. Frank B. Th.

#16

Bedouinas billede
[QUOTE=FrankBTh;372]Nu har jeg desværre 45 km på arbejde, så jeg overvejer p.t. ikke at løbe til og fra arbejde. Når jeg endelig får snøret løbeskoene og kommer afsted er det sjældent at jeg løber under 10 km. På sigt er det dog ikke usandsynlig at jeg får løbet flere træningspas på mine fridage. Jeg har også læst at det skulle være bedre at have flere korte træningsture en få lange. Det var vist ud fra den betragtning at man på den måde kan holde til at løbe flere ugentlige kilometer på den måde. Frank B. Th.[/QUOTE] Hej Frank. Det var da ellers en god lang tur, men måske skulle du nøjes med at løbe fra arbejde:D Ja, jeg mener også, at det var for at man skulle kunne holde til flere ugentlige kilometre. Mener du, at du løber 10½ km pr. gang?;) Bedouina

#17

BrianNNs billede
Ved ikke om man kan kalde det aktiv ferie eller træningsnarkomani, men jeg plejer da at løbetræne når jeg er på ferie i udlandet. Har bl.a. løbet på stranden langs Golfkysten i de amerikanske sydstater. De seneste to år har jeg desuden været på sommerferie i bjergrige egne i Europa, hvor jeg fik højdetrænet i bjergene - det var i Østrig i sommers og Italien sidste sommer.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk