2 Marathonløb på en måned

Jimmy Munk Larsens billede

Hej,

 

Jeg løb i fredags (22. april) mit første marathonløb (Aalborg Brutal Marathon) og kom igennem i synes jeg selv fin stil.

 

Tidligere har jeg løbet en hel del halvmarathonløb, og har så fulgt et 15 ugers-program med 5 løbedage i ugen for at blive klar til marathonløbet. I træningsprogrammet indgik alm. løb, tempoløb som var lidt hurtigere og så intervaller.

 

Nu er jeg så i den heldige/uheldige? situation at jeg har vundet et startnummer til CPH marathon den 22 maj. - et løb som jeg rigtig gerne vil deltage i!

 

Men nu er mit spørgsmål så bare hvordan jeg skal træne frem mod CPH Marathon? Jeg går ikke ud fra jeg skal ud på nogle lange ture over 21 km. når de to marathonløb ligger med bare en måned imellem sig? Hvordan vil det være mest hensigtsmæssigt at træne i de næste 3-4 uger?

 

Det skal måske lige nævnes at jeg ikke har løbet siden i fredags, men dog spillede fodboldkamp igår, mandag, og benene fejler ikke noget, hverken mht. skader eller i forhold til hvor tunge de føles.

 

Mvh. Jimmy

#1

Anonyms billede

Hej Jimmy

Det burde ikke blive et problem at løbe CPH MT. Du kan jo bare løbe det stille og roligt, hvis du ikke har et tidsmæssigt mål. Du skal rigtig nok ikke løbe specielt lange ture, men koncentrere dig om at vedligeholde formen med korte og længere distancer f.eks. 3 gange om ugen. Hold dig fra intervaller og alt for højt tempo - det øger bare risikoen for en skade. Sørg for at løbe kortere jo tættere du kommer på løbet.

Held og lykke :-)

Carsten 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk