Øv - uoverskueligt layout

Peter Henriksens billede

Et lille øv

Jeg synes, at det nye layout på Motionsløb.dk ser ganske flot ud. Nu har jeg forsøgt at vænne mig til det i et stykke tid: Rare farver, enkelt - men desværre skiller forsidens enkelte elementer sig næsten ikke ud fra hinanden, så det er vanskeligt at danne sig et overblik eller se, om der er sket noget nyt på siden. Jeg opdager simpelthen ikke, om der er nye blogskribenter, brevkassespørgsmål eller indlæg i forum. Hvis ikke jeg fik en facebookopdatering i ny og næ, ville jeg slet ikke komme forbi her. Og det ville da være ærgerligt (for mig).

 

 

Er det mig, der er noget galt med? Er dem min iMac? Er jeg den eneste, der har det sådan?

 

Hilsen

Peter

 

#1

Sofies billede

Hej Peter

Jeg tror, det har meget med vane at gøre. Jeg synes også, det var lidt forvirrende i starten, men har efterhånden vænnet mig til dig. Jeg er ligesom du til gengæld glad for et mere lyst og let layout. Mange indlæg kan du jo abonnere på, så du får mail, når der kommer nyt. Jeg selv tjekker lige siden et par gange om dagen for at se nyt.

Hilsen

Sofie

#2

PSs billede

Jeg har, efter tilvænning, ikke problemer med at se om der er nye indlæg (på min macbook). Men sådan noget er nok også meget individuelt. Godt at du er med på FB så du kommer herind alligevel.

:-)

#3

PSs billede

UPS, gentagelse fremmer måske nok forståelsen men tre gange er nok lige i overkanten.

#4

PSs billede

Gentagelse!

#5

Peter Henriksens billede

Jeg synes også, at jeg har givet det en fair chance og forsøgt at vænne mig til det.

Jeg tror en del af mit problem er, at overskrifter har samme blå farve som skribentens navn (som desuden er med fed skrift) og flere andre elementer. Overskrifterne er bare ikke så tydelige, som de kan/bør være - de skulle jo helst påkalde sig mere opmærksomhed end fx skribentens navn.

#6

Martin Bork, Admins billede

Hej Peter og andre

Tak for konstruktiv kritik. Det er altid rart at få tilbagemeldinger fra brugere.
Vi går straks i gang med at se på mulige ændringer af forsidens elementer, så afgrænsningen mellem dem bliver mere tydelig.

Mange hilsner

Martin Bork
dit løbesite

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk