øm efter en uges pause

Anonyms billede

Hej, jeg vil super gerne igang med at løbe, og er i okay form sådan generaly. jeg var ude og løbe små 5 km for en uge siden, og nærmest først igår ggk smerten væk i benene..... hvor lang tids pause skal jeg egentligt holde, må jeg løbe selvom det gør ondt? Hjælp!

 

SB

#1

Sørens billede

Hej SB
Når du sige, du er i god form, hvad betyder det så? Hvordan er du kommet i god form? Cykler du, svømmer eller...?

Når du starter ud med at løbe 5 km. kan du let blive øm, hvis ikke din krop er bygget op til løb. Et er at konditionen er ok, men sener, muskler og knogler skal bygges langsomt op, hvis ikke du er vant til at løbe. Det tager lang tid. Jeg vil tro, det er derfor, du er øm. Almindelig ømhed en dag eller to er ok, men en uge er for lang tid. Det tyder på, at du har lagt for hårdt ud.

Hilsen

Søren

#2

PSs billede

Når man starter med at løbe er det en rigtigt god ide at finde et løbeprogram og følge det ret slavisk i starten. Som Søren siger kan du sagtens have luft nok til at løbe langt unden at dine led og sener har styrken.

Held og lykke med pprojektet

#3

Anonyms billede

Tak for svarene.. Jamen jeg er generaly aktiv, og går til spinning flere gange om ugen. Men måske jeg har lagt for hårdt ud ja, jeg må væbne mig med tålmodighed og give kroppen en blidere start!

 

SB

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk