Smerte i lægmuskel, næsten helt oppe ved hasen

Ivan Sandagers billede

Hejsa

 

Jeg har kigget lidt i forum, og læste et tidligere indlæg angående smerter i læg, og at dette kunne ha noget at gøre med ubalance i nerverne.

lidt beskrivelser:

  • Jeg har trænet meget intensivt, men har pådraget mig en øm venstre lægmuskel, har derfor hold løbetræningspause i 14 dage
  • Cykler en del ved siden af løbet
  • Når jeg går, gør det ikke ondt, men jeg kan sagtens mærke at noget ikke er helt godt.
  • Smerten sidder inde ved hasen, så måske helt deroppe hvor lægmuselen hæfter
  • I forhold til det højre ben, så er det som om der er noget i hasen der er "for kort" og der er meget modstand i yderstilingen, det føles som om jeg ikke kan strække knæet helt ud (men ved øjekast ser de lige strakte ud)

Jeg har uden det store held forsøgt mig med varmeomslag og tigerbalsam

 

Håber I har nogle gode råd

 

Mange tak :)

 

Ivan

 

#1

Jesper Birkedals billede
Hej Ivan Det lyder som om du godt kunne have lidt problemer med dine nerver. Det som irriterer din nerve kan sagtens sidde højere oppe i kroppen. Dit nervesystem er et langt fleksibelt elastisk system som kan miste noget af sin fleksibilitet, det kan bl. A ske efter Rodbehandling Ryk i hovedet: f.eks. Skistyrt, cykelstyrt Brækket næse Hjernerystels Kraniebrud Meningitis Forstuvet fod Operationer omkring bækkenet, blindtarm, brok, Tarm og nyreoperationer Kan du nikke ja til noget af ovenstående? Mvh Jesper Birkedal

#2

Ivan Sandagers billede

Hej Jesper

 

Ikke rigtigt - Jeg har trænet rigtigt meget - og har naturligvis haft mine obligatoriske 2 "click pedal" styrt :) Men derud over er der ikke sket destore forandringer.

 

Kan du anbefale en professionel, der kan kigge på det? Gætter på de fleste fysioterapeuter nok kan, men måske én der er specialiseret i sportsskader - bor i Lyngby.

Takker

Ivan

#3

Jesper Birkedals billede

Hej Ivan

jamen nu da du bor i lyngby, kan jeg da trutte lidt i mit eget horn, og anbefale www.causaklinikken.dk vi ligger i centrum af kbh, tæt på nørreport, vi har alle sammen det overordnede blik på kroppen at der er sammenhæng imellem folks symptomer.

skal det være noget tættere på lyngb, så sig endelig til, så finder jeg noget til dig

 

MVH

Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk