skade i hofte

Lills billede

Hej

Jeg har en betændt slimsæk i hoften udløst af et fald og dermed slag mod hoften. Jeg har holdt den i ro i tre uger, dog har jeg dyrket alternativ motion i form af svømning, cykling og ridning.Jeg har ikke oplevet nogen form for bedring i de tre uger og undrer mig nu over, om der er noget, jeg kan gøre for at fremme helingen? Hvor længe skal jeg regne med, at jeg ikke kan løbe?

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Lill

Beklager mange gange den lange ventetid, det er ikke med vilje, har simpelthen overset to spørgsmål herinde.

Omkring din skade, så kan man generelt sige at overbelastningsskader skal falde til ro efter max 14 dages pause, gør den ikke det, så er der noget andet galt.

Det der kan være sket omkring et fald på hoften er at visse muskler relateret til ryg og hofte trækker sig sammen som en reaktion på et fald. Disse muskler kan overtid genere nogle af de slimsække der ligger imellem dem og lårbenet, det er en hyppig skade. Problemet er at spændingen i disse muskler ofte IKKE falder til ro med pause. så derfor vil jeg opfordre dig til at strække lidt på dine muskler i hoften, hvis du allerede har gjort dette uden effekt, så vil jeg anbefale at du opsøger noget behandling for at få strukket vævet omkring din hofte, gerne en osteopat, de er dygtige til at finde årsagen til problemet

venlig hilsen
Jesper Birkedal

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk