Pulsure

Charlotte Clausens billede

Hej
Jeg er ret ny til løb og vil rigtig gerne løbe en marathon i 2012 (for at opstille et realistisk mål). Det jeg gerne vil vide er hvilke funktioner et pulsur skal have for at være rigtigt til mig? Jeg vil gerne have et så godt et som muligt til en fornuftig pris, og vil ikke bare gå ud og købe blindt så jeg får noget med hjem som jeg ikke kan bruge om et halvt år.
Satser på at starte med jeres program 0-21km på 20 uger, og håber det vil sætte noget skub i tingene.. Smile

Mvh Charlotte

#1

Charlotte Clausens billede

Jeg har forresten kigget lidt på det der hedder polar RS300x.. Så har du noget at forholde dig til...

#2

Henrik Lund Jensens billede

Hej Charlotte

Der er mange muligheder for at købe et spændende og funktionelt pulsur. Uret skal kunne vise pulsen undervejs, vise den højeste puls under aktiviteten og gennemsnitspulsen. Det vil også være praktisk, hvis uret kan indstilles til bestemte pulslejer under træning (niveauer for belastning).

Hvis du vil opstille skemaer over dine pulstal systematisk, kan det være en god idé at have en mulighed for at forbinde data til en pc. Så kan du opstille skemaer for din træning. Hvis du er særlig interesseret i det rent tekniske (og lidt nørdet), kan det være spændende at arbejde med pc´en og få et overblik over dine pulstal (sammen med dine løbstider, som et godt pulsur kan lagre og systematisere).

Pulsure er forholdvis dyre, så du skal gå ind i en special-butik for at få en god og relevant rådgivning. Der findes mange, som har et dyrt pulsur liggende uden at bruge det ! Det er ærgerligt. Jeg er sikker på, at du finder det rigtige ur til dit behov/træning.

Pøj-pøj

Henrik Lund Jensen

#3

Charlotte Clausens billede

Tusind tak for hjælpen, jeg prøver.. Smile Jeg ville bare ikke lægge al min tillid i hænderne på en der prøver at sælge så ville lige høre lidt om de relevante funktioner.. c",)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15378:

Mogens Nannbergs billede
Kortdistanceløber

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk