Muskeltræning af kropsstammen

Jonas1s billede

Hej! 
Når jeg træner mave eller ryg, oplever jeg at jeg får trænet højre side mere end venstre. Det føles sådan, at det er højre side som sørger for det meste, så venstre "kan slappe af"(den spænder lige som meget som højre). Har du/i et bud på hvorfor det er sådan? Er det normalt? Jeg træner mave træning sådan:
Sidder på en balance bold og udfører en normal "mavebøjning, hvor jeg går helt ned som start position, og ender i vandret position.
Jeg gør også brug af øvelsen rollouts på knæ, og kommer dog ikke helt ned.
Laver også planken en hel del.
Mange hilsner herfra

 

 

#1

Jesper Birkedals billede
Hej Jonas Tak for dit indlæg. Stort set alle mennesker har områder i deres krop, der ikke er lige fleksible i begge sider, det være sig i lex, muskler, bindevæv, hud, organer. Dette kan samlet set beskrives som stivheder i kroppen,,disse stivheder er ikke farlige, nogen har væsentlige flere end andre. Disse stivheder kan ofte ses på mange mennesker, nogen tager benet over kors, nogen tilter hovedet, nogen har et øje der skeler når de er trætte, Andre kan kun sove med hovedet roteret til venstre. Disse stillinger indtager vi typisk for at få kroppen til at slappe af. Jeg tror at noget af det du oplever kan være en stivhed i kroppen , der får dig til at trække til den ene side når du træner, en ubevist handling., Det du kan gøre er at prøve at strække noget mere ud, specielt i de store muskelgrupper omkring dit bækken, dvs låret, baglåret, Ballemuskler og ryg, for at se om det kan mindske din tendens til at trække til den ene side Mvh Jesper

#2

Jonas1s billede

Tak for svar, det vil jeg prøve. Er der nogle øvelser du kan anbefale til bækken? Jeg er også ret stiv i højre side af lænden, så måske skulle jeg begyndte med en massør.. 
 

#3

Jesper Birkedals billede
Hej igen Bare ganske alm stræk, og ja en massør kunne også være en god ide Mvh Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15384:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk