Iskias- og hofteproblemer

Susanne Leths billede

Hej Løbeeksperter

Jeg har haft nogle gentagne problemer med min højre hofte og iskias, som to gange har sat mig helt ud af spillet som løber og som jeg begge gange har gået til fysioterapi for. Efter sidste gang er jeg begyndt at gå til pilates hos en fys og i øvriigt styrke mine ryg- og kernemuskler, og det har hjulpet.

Herefter har jeg - efter god og langsom løbegenoptræning - løbet (mit tredje) halvmaraton uden problemer, men min hofte og iskias generer dog stadig. Jeg er derfor begyndt med akupunktur, hvor jeg også får massage og bindevævsmassage. Det holder problemerne nede, men det er jo ikke holdbart i længden.

Nu er jeg blevet anbefalet at prøve en kiropraktor, som måske kunne hjælpe med at udbedre en lille skævhed i mit bækken.

Kan I anbefale en god én i hovedstadsområdet (bor i københavn og arbejder i birkerød). Jeg vil gerne gå hos én, der har erfaring med løb, og jeg kunne faktisk godt tænke mig at få en kombination af enten kiropraktik og løbestilstræning eller fysioterapi og løbestilstræning, så jeg måske én gang for alle kunne komme mine probleme til livs (og måske ligefrem blive en bedre løber).

Jeg træner i øjeblikket til mit første maraton, men med et program der har mere intervaltræning og ikke så mange lange ture.

På forhånd mange tak!

Venlig hilsen

Susanne Leth

 

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Susanne

Tak for din mail. Det lyder jo helt klart som om noget hæmmer din krop ift ikke at få tilbagefald. Jeg kan jo tilbyde vores egen klinik www.causaklinikken.dk Vi ser meget hollistisk på tingene. I et tilfælde som dit ville det jo være interessant at finde årsagen til at du er nødt til opsøge behandling hele tiden for at holde problemet nede, for det er jo ikke holdbart som du selv skriver.

 

Du kan kontakte os via ovenstående webadresse, så står vi klar med en grundig undersøgelse, diagnose og behandling så du kan holde problemet væk.

 

MVH

Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk