God Osteopat

Horses billede

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Carsten

Din skade har jeg mødt utallige gange, hver evig eneste uge, og det som er det allervigtigste det er at din fod får bevægelsen tilbage. Det der ofte sker ved en kraftig forstuvning er at det led man vrider bliver forskubbet, og sidder efterfølgende skævt, det er samme der er galt hos alle jeg ser med kraftigt forstuvninger, ogdet er det der gør din fod usikker og grunden til at den hæver. Du skal have hevet dine led i foden på plads, det er ikke noget smertefuldt eller voldsomt, og så skal du have mobilíseret dine led i foden, så din fod kan bevæge sige igen. Dette problem har jeg set tilpas mange gange til at vide at når jeg ser en historie som din, så har dine led forskubbet sig.
balancetræning er altid en go ting, for de sanselegemer der ligger i foden og sender signaler til din hjerne om hvordanfoden står, de fungerer ikke så godt når der er hævelse i foden, dette kan også gøre din fod usikker,med det kan IKKE gendanne bevægelsen i foden.

når du får hevet dine led på plads, så vil du ret hurtigt kunne genoptage din træning som du har lyst igen.

Så igen mit bedste råd er en osteopat, der kan rette din fod, og fjerne de skævheder din fod måtte have skabt opad i kroppen på de 10 uger der er gået, jeg vil gerne hjælpe dig med at finde en behandler i dit område der kan hjælper dig

mvh jesper

#2

Horses billede

yes

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk