Fra ½ marathon til marathon

Anne-Louises billede

Hej.
Jeg skal løbe mit første ½ marathon her 1.11. til Løbekompagniets ½ marathon i Aalborg. Træningen er gået godt, har fulgt et fast program med 3 løb om ugen. Jeg har selv tilrettelagt det sådan, at der har været en dag med fart over feltet (middellængdetur), en med trapper, bakker og spurt ind imellem (kortest tur) og så en tur, hvor jeg har løbet i det tempo jeg regner med at løbe 1.11. 6 min-6.15 min/km.
Jeg vil vildt gerne løbe Copenhagen Marathon 2010.
Mit spørgsmål går så på hvilket program jeg skal følge?? Jeg vil helst nøjes med løb tre gange om ugen i begyndelsen, nu hvor det er mørkt det meste af tiden, og så fire gange når vi kommer lidt ind i det nye år. Kan I anbefale mig et program.
Der skal HELST ikke være en masse intervaltræning, har det bedst med selv at sætte tempo, bakker, trapper og lign. ind.
På forhånd tak.
Mvh Anne-Louise

#1

Henrik Lund Jensens billede
Hej Anne-Louise Du kan finde gode træningsprogrammer her: [url]http://www.marathonsport.dk/at-loebe/traeningsprogrammer;;-[/url]) Med venlig hilsen Henrik Lund Jensen

#2

Anne-Louises billede
Jeg har tidligere nærstuderet marathonprogrammerne på den nævnte hjemmeside, men synes den lange løbetur mangler - gør den ikke? 100 min. er ikke længe at løbe inden et marathon, hvor jeg skal løbe 4½ time. Tænkte om der var nogen der kunne anbefale et andet program, hvor der er en lang tur hver uge, som gradvis bliver øget i antal km. Tak for svar ellers :o)

#3

Anne-Louises billede
Jeg prøver at sætte indlægget et andet sted i forummet.

#4

Henrik Lund Jensens billede
Hej Anne-Louise Der findes en stribe andre programmer på nettet, som også implicerer længere ture, som du efterlyser. Hvis du er interesseret, finder jeg dem gerne frem til dig;;-) Bor du i nærheden af en løbeklub, der tilbyder træning? I de fleste klubber er der erfarne trænere, som opstiller træningsprogrammer til medlemmerne. Her kan du også hente gode tips om forberedelse til maratonløbet 2010:::-). Med venlig hilsen Henrik

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk