Efter en læg skade. 3 uger til halv maraton.

Kim Richelsen-Mikkelsens billede

Hejsa jeg er lige kommet mig over en overbelastnings skade i højre læg. jeg er vandt til at løbe både korte og lange pas. nu er der kun 3 uger til at vi skal over øresund. jeg nåede op på ca 16 km for ca tre uger siden og blev så skadet.
Jeg har løbet 2 halv mt før og løber normalt et sted mellem 20 og 30 km om ugen. nu er jeg ved at blevet lidt stresset i forhold til øresund hvordan træner og ikke mindst spiser jeg bedst nu og op til turen.
Med løbelig hilsen Den lidt stressede (kim)

#1

Henrik Lund Jensens billede

Hej Kim

Tak for dit spørgsmål. Jeg kan ikke anbefale dig at stille op i et løb med en skade. Det kan kun gå galt! Jeg vil mene, at du senest to uger før løbet skal være helt frisk og skadesfri, før du kan begynde at drømme om de 21,097 km. Og det håber jeg så, at du er.....

Du skal kunne løbe 10-12 km ubesværet og uden gener eller smertet for at være blot nogenlunde klar til turen over Øresund.

Med hensyn til træning i de sidste to uger vil jeg anbefale 3-4 ture på 12-13 km, 2 x 15 km, resten mindre og lette ture. Så skal du nok komme igennem.

Du skal spise pasta, kartofler, hvidt brød og drikke rigeligt med væske dagen før løbet. Drik en liter vand før starten (over den sidste 1 1/2 time). Så er du klar.

Jeg ønsker HELD & LYKKE og pøj-pøj

Henrik Lund Jensen

#2

Kim Richelsen-Mikkelsens billede

Hej Henrik tak for dit hurtige svar, jeg glemte at tilføje at jeg har været afsted idag søndag på en lille 6 km det gik fint. jeg vil prøve at efterleve dit foreslag til træning så må vi se hvordan det går. på den anden side det skal jo gå turen over sundet er jo onse in a lifetime. igen tak for det gode svar. Jeg vender tilbage i løbet af ugerne optil.
Kim.

#3

Henrik Lund Jensens billede

Hej Kim

Det er fint, du vender bare tilbage senere.

Keep it up!

Henrik

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk