Bedre brusk i knæ

Karin Møllers billede

 

Hejsa

Jeg har en del problemer med især det ene knæ, måske nok lidt slidgigt. Jeg har absolut ikke lyst til at holde op med at løbe, men stor lyst til at træne knæene bedre.
Jeg har netop hørt om håndspilleren Signe Sjølund, der har fået væsentligt bedre brusk af træning, og det inspirerer mig til at give den skalle, men hvad skal jeg lave?

Jeg glæder mig til at høre noglle forhåbentligt gode råd.

 

Venlig hilsen

Karin Møller

#1

Jesper Birkedals billede
Hej Karin Tak for dit indlæg. Nu skriver du at du måske har noget slitage i knæet? Har du bekræftet denne mistanke om bruskslid via røntgen eller scanning, eller er det noget du gætter på. Det vigtigste i sådan en situation som din er at få undersøgt dit knæ for at finde ud af hvad det det er der giver dig problemer, er det muskulært, er det en nerve, er det bæodcirkulationen, er det brusken, er det menisken, er det noget andet? Det er altid højeste priororitet at finde årsagen til symptomer, ellers gætter man bare på hvad der er galt med dit knæ. For hvis det er noget andet end din brusk, så er det jo bedre at behandle det. Når det så er sagt, så er ordet slitage oftest det ord jeg møder først hos mine patienter med knæsmerter. Det er oplagt at der hos de fleste personer over 30 år vil være en hvis portion slid på et røntgenbillede, men slitage er IKKE lig med smerter. Så min største opfordring er at du får dit knæ grundigt undersøgt så du præcis ved hvilken/ hvilke strukturer der gør ondt i dit knæ, så kan man meget bedre tilrettelægge behandlingen derefter Mvh Jesper birkedal

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk