Av min fod

David Pedersens billede

Så gik det lige så godt!!
Jeg har trænet rigtigt fornuftigt i en lang periode og været meget opmærkso på at lytte til kroppen, for at undgå skader, men men men.
Sidste søndagdeltog jeg i anden etape af fynske mediers etape marathon i fåborg. den første del af ruten løb vi i bakker på græsstier. det var noget ujænt, men jeg syntes det gik fint. Et par dage efter fik jeg dog smerter i en den ene fod. Det gør ondt i anklen, mest på oversiden af foden. Smerten er lidt ligesom om man har vrikket om på foden. Jeg tog et par fridage fra løb og venetede på det gik over. onsdag virkede foden fin og jeg var klar til en rolig tur. Foden var øm under turen og det gjorde onet hvis jeg sætter for kraftigt af. Efter turen blev det værre. Idag prøvede jeg igen og det var det samme. ingen smerter men ømhed når jeg løb, men jeg kan ikke løbe igennem.....

Hvad kan det være? og hvordan skal jeg forholdemig? Det virker ikke som om det bliver forværret af en rolig tur, men det bliver heller ikke bedre og tempo ture bliver det ihvertfald ikke til..

Hjælp

#1

Jesper Birkedals billede

Hejsa

Det lyder som om at du har fået et blokeret fodrodsled. Det lyder sikkert alvorligt, men er det samme som et hold i nakken, det sidder bare i foden, så et hold i foden. Det sker hyppigt for løbere, typisk i forbindelse med kuperet tærrænløb eller intervaller, fordi man belaster foden kraftigere. Som andre hold i kroppen, så går dette ofte væk, men pga vi altid har vægt på foden, så kan det nemt drille i et stykke tid, og sætte spor i andre dele af kroppen.

Det kan være provokeret af forskellige ting, forkert skovalg, problemer i ryggen, nakken, mange steder fra, så det er ofte ikke dig der gør noget forkert, du har bare været ueheldig. Men jeg vil anbefale dig at få kigget på det, så ikke du skal døje med andre gener, og det er meget nemt at fikse hurtigt.

Nu kan jeg se du har løbet på fyn, hvis også du bor på fyn, så kan jeg anbefale www.osteopath.dk de har mulighed for behandling i Ringe og Svendborg, og tommerup tror jeg

MVH

Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk