Ømhedi knæhase

Mortenlss billede

Hej.

For 6mdr siden efter et længere løb (25km) har jeg haft problemer med en ømhed i knæhasen, startede med at holde mig i ro i en periode men dette hjalp ikke. Det mærkes nogle gange som om det "brænder" i knæhasen hvis jeg bare cykler en kortere tur eller går 2-3km, jeg har været ved fys og prøvet schockwave+akupunktur og uden nogen virkning hvorefter jeg er stoppet der igen-(de mener det er en øm muskel). Jegt har efter den periode hvor jeg har gået ved fys været ved lægen og fået MR-scannet mit knæ, og der er ikke nogle skader at se på scanningen, og de siger at den bare skal have ro også træne stille og roligt  uden at det gør ondt.

Det er så her jeg står nu, med et knæ som har været stortset i ro i +6mdr, men som bliver ømt ved: at cykle 1-2km, gå 2-3km eller løbe 1-2km. Jeg har kun prøvet at løbe en kort tur efter 4mdr uden nogen bedring, og cykling er kun når jeg skal cykle på job.

Så mit kæmpe problem/spørgsmål hvad gør jeg for at komme videre, savner at give den gas enten på cykel eller med løbeskoene på, og ville stadig gerne kunne blive klar til 1/2ironman til sommer, selvom jeg så småt er ved at indstille mig på at det bliver svært:-/

 

Mvh

Morten

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk